|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 pojistkovka felicia
přidávám odkaz na rozklad pojistkovky felicia, fotky jdou za sebou při rozebírání jednotlivých vrstev.
http://kristensen.rajce.idnes.cz/pojist ... d_Felicia/
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 16.10.10, 13:17 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
Jen bych se chtěl zeptat, snad mě nikdo zase nevyhubuje. Kamarád z bývalé firmy měl problémy u feldy se zatékáním přes čelní sklo. Tak jednou taky rozebíral tu pojistkovku. Říkal mi, že tam není klasický plošný spoj jako u fáva, ale nějaké měděné plíšky. To je asi ono. Ale to je oproti fáčkům skok ku předu? Sice ty pásky jsou asi tlustší a snesou vetší zatížení, ale že by to bylo nějak úhledné? To už raději měli vyrábět materíál cuprextit na plošné spoje se silnější vrstvou a udělat to z toho, ne?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 23.11.10, 12:58 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
No můj názor je ten že jsem zatím neviděl nic lepšího než je toto, nikde žádný letování v nejhorším se to dá eventuálně opravit a opravdu si to můžeš celý rozebrat zkontrolovat a zase složit, jako třeba některej fiat má dvě vrstvy tišťáků který jsou od sebe cca 5mm a jsou propojený cca 50ti kontaktama který jsou na obouch deskách naletovaný a z druhej strany nevidíš nic tak tam potom něco někde hledat je za trest.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 23.11.10, 15:32 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
prasklejch tišťáků na cuprexitu už jsem viděl...a tohle ještě ne...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 23.11.10, 15:36 |
|
 |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
myslim tiez, ze toto sa v skodovke fakt podarilo. Cez to celne sklo tecie snad kazdej druhej felde, ale problemy v poistkovke (po vysuseni) su zriedkave. Dik za foto 
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 23.11.10, 16:05 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|