| Autor |
Zpráva |
|
Šemik
|
Já myslím že je dobře že vzniklo další škoda fórum.
Mě tam tam dost schází sekce jako máme tady, třeba Elektrika, Ostatní a tak.
Psát všechny topicy do jedné sekce ať už se týkají elektriky, kastle, motoru mi přijde poněkud nepřehlé a z hlediska zpětného hledání nepraktické
Ale jinak pěkné fórum 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 4.9.07, 13:53 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
skodaforum.sk
|
Šemik píše: Já myslím že je dobře že vzniklo další škoda fórum. Mě tam tam dost schází sekce jako máme tady, třeba Elektrika, Ostatní a tak. Psát všechny topicy do jedné sekce ať už se týkají elektriky, kastle, motoru mi přijde poněkud nepřehlé a z hlediska zpětného hledání nepraktické Ale jinak pěkné fórum 
Zlucil som niektore temy do jednej a vytvoril subfora. dakujem za dalsi skvely podnet.
|
| 4.9.07, 14:32 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Je tam toho nějak mnoho...
Ale v případě kdy budou lidi hledat nové přispěvky stylem "zobrazit příspěvky od poslední návštěvy", dá se to ještě zkousnout.
Jan nevím, do které sekce bych měl napsat, když mám třeba problém motorem na favoritu, jestli do sekce favorit, nebo motor v servisu...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 4.9.07, 17:33 |
|
 |
|
skodaforum.sk
|
Nepér píše: Je tam toho nějak mnoho... Ale v případě kdy budou lidi hledat nové přispěvky stylem "zobrazit příspěvky od poslední návštěvy", dá se to ještě zkousnout. Jan nevím, do které sekce bych měl napsat, když mám třeba problém motorem na favoritu, jestli do sekce favorit, nebo motor v servisu...
- Ak mas problem s motorom tak by si mal vyuzit temu SERVIS
- Ak mas nejaku otazku ohladom Favorita, napr." "ci sa este vyraba, ci existuje aj v bublinkovej farbe"  a podobne tak by si mal vyuzit sekciu pre Favorit.
Ale ako som uz vravel, temy sa kludne mozu zlucit, popripade ciastocne zmenit, ide o rannu verziu fora.
|
| 4.9.07, 17:46 |
|
 |
|
ventYl
|
podla mna by tomu prospelo a VELMI prospelo napriklad clenenie:
- Fabia II
- Fabia
- Octavia
- Superb
....
- Felicia
- Favorit, Forman a odvodene
- Rapid / Garde
- 105 - 13x
- 1000MB - 110L
- starsie vozy
a vovnutri kazdej kategorie by mohol byt motor, elektrika, karoseria, podvozok, svetla, brzdy, kolesa... atd.
audio moze byt spolocne, ostatne asi tiez.
To je ale len moj skromny nazor, mam rad vsetko pekne prehladne, takisto som si vedomy toho, ze s phpBB takeho clenenia nie je mozne dosiahnut (alebo o tom aspon neviem). Osobne sa mi ale viac paci viacurovnove clenenie for, ako ma napriklad kyberia.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 4.9.07, 18:42 |
|
 |
|
skodaforum.sk
|
ventYl píše: podla mna by tomu prospelo a VELMI prospelo napriklad clenenie: - Fabia II - Fabia - Octavia - Superb .... - Felicia - Favorit, Forman a odvodene - Rapid / Garde - 105 - 13x - 1000MB - 110L - starsie vozy
a vovnutri kazdej kategorie by mohol byt motor, elektrika, karoseria, podvozok, svetla, brzdy, kolesa... atd.
audio moze byt spolocne, ostatne asi tiez.
To je ale len moj skromny nazor, mam rad vsetko pekne prehladne, takisto som si vedomy toho, ze s phpBB takeho clenenia nie je mozne dosiahnut (alebo o tom aspon neviem). Osobne sa mi ale viac paci viacurovnove clenenie for, ako ma napriklad kyberia.
Tak isto som si to predstatoval aj ja, ale zdalo sa mi to moc prehnane, ale asi to aj tak bude. Pre kazdy model sa vytvoria subfora a bude v tom prehlad, len aby si na to uzivatelia navykli.
|
| 4.9.07, 18:58 |
|
 |
|
Kubas
Registrován: 27.6.07, 21:58 Příspěvky: 330 Bydliště: Pardubice a okolí
|
špatny vy kluci slovensky nemáte 
_________________ Škoda Rapid 130. Rok výroby 1984, výkon 43 kW
|
| 4.9.07, 19:07 |