Čavko.
Ja som s tým subwooferom spokojný. Duní zdatne a aj keď pravdepodobne má ešte nejakú rezervu, ale aj tak to mám dosť hlasne. Osobne by som ocenil akurát silnejšie stredy a výšky a tým ti odpoviem na repro, že mám v predu nejaké nonamey 50W a vzadu myslím, že 60W (všetko RMS). čo sa týka toho subíku v pohode, čo sa týka repro bieda.
Napájal som si ho sám. Riešil som to setom, ktorý majú na tej stránke. Všetky káble 6 metrové. Niečo okolo 30Eur stál.
Káble som ťahal: plusový od batérky cez poistku po pravej spolujazdcovej strane, ale nie pod vrchný plast, pretože tam mám káble na repro, ale popod tapacír pod zadné sedačky dozadu.
mínus ten som potiahol od subíku v podstate na takú dieru čo som našiel v kufri, len som zoškrábal farbu a dal som tam samorezák s podložkou
signál a remote som potiahol po ľavej strane rovnako ako plusový, čiže pod tapacír, zadné sedačky do kufra
Čo sa týka rádia tak mám Sony CDX GT610U. Neviem akú má teraz cenu, ale pred asi dvoma a pol rokmi ma vyšlo na 6,5k SKK. Má na prednom panely USB vstup o ktorý mi vo velkej miere pri výbere autorádia išlo. Signálový kábel som inak dával od extra konektorov z autorádia (mono výstup) určených pre subwoofer.
Na záver montoval som to do toho autíčka čo mám ako avatar, čiže Felina. Ak je niečo nejasné, pýtaj sa. Dúfam, že som to vysvetlil dostatočne zrozumiteľne.