Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 10.6.26, 11:08

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 zapojení zesilovače 
Autor Zpráva

Příspěvek zapojení zesilovače
Ahoj, mám základní autorádio co má felicie pamatujete ho někdo? takovej ten blankpurt obrázek nafotím až příjdu domu...
vypadá cca takto:
Obrázek
myslím že je ale novější..má RDS a vypadá líp...zajimá mě jen, jestli na něj jde napojit externí zesilovač...mám ho na zadní ovalky ktere chci do auta dát...jsou poměrně dost velké a výkonné proto zesik...jen mě zajimá jestli jde do toho auto rádia zapojit to repro přes zesik:-) popř. jak? budu se nažit pochopit vše co řeknete:D nejsem žádnej audiofil ale repro jen ve předu je strašný a když už mám zeisk a repro proč to tam nedát:-)...moc vám děkuju za odpověd

8.10.09, 11:39
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Zeisk prodej a udělej pořádně ty přední dvěře :roll: . Rádio blankpurt asi RCA výstupy nemá, tak by to muselo jít přes děliče a to není ono. To že ti na oválcích píšou velký výkon a že jsou velké neznamená, že potřebuješ zeisk.

Něco tady psát a hrách o stěnu házet jedno jest :roll: ...

8.10.09, 13:53
Profil ICQ

Příspěvek 
ty přední dveře...jsou tam " údajně" 150 w v RMS sku..takže typuju tak 50.... ta výstupa ve fazolu je srašně měkká a repro nehraje vubec nahlas přes to rádio...pulzuje jak kreček ale přitom nehraje nahlas a ani moc nebasuje :( tohle si nechám na proštudování až koupím jiné rádio...prozatím se ptám na přechodové období...jak zapojit ten zesilovač přes děliče? nemáš na to nějaké schéma? začínám od znova a nemužu vše koupit najednou tak postupně :) dík za odpověd...
jinak to rádio...má v zádu jen iso konektor, pojistku a 3 jakoby svorky jak sou třeba na světlech u auta...takže ten zesik asi přes ty děliče...prosím jak?

8.10.09, 16:24
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
dělá se kabel co z repro kabelu udělá RCA :wink:

8.10.09, 17:30
Profil ICQ

Příspěvek 
Vyfoť ten blankpurt zezadu, a zjisti přesný typ, pak budeme chytřejší. Přední repro je základ, dost lidí to neví a musí se o tom přesvědčit. Výkon uváděný na reproduktorech nemá absolutně žádnou (!) vypovídající hodnotu o tom, jak nahlas to bude hrát. O tom vypovídá citlivost, udávaná v deciBellech ve vzdálenosti 1m od zářiče při jeho příkonu 1W. Nejsi-li audiofil bude ti stačit rádio 4x20W RMS, dopředu 16,5 cm reproduktory s oddělenou výškou na palubce, případně jen koaxiální a do plata buď dva oválné 6x9" reproduktory, vše jen na rádio. Nebo do plata nic a posílit basovou složku nějakou hrombednou živenou ze zmůstkovaného dvoukanálu. V případě použití zesilovače už stojí za zvážení, jestli nepořídit čtyřkanál, dva kanály zmůstkovat do hrombedny a ze zbylých dvou napájet i přední reproduktory.

8.10.09, 21:27
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]