Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.6.26, 10:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Prehozeni pinu na trvale napajeni a napaj. na klic v ISO kon 
Autor Zpráva

Příspěvek Prehozeni pinu na trvale napajeni a napaj. na klic v ISO kon
Nedavno jsem si koupil autoradio Sencor, vse funguje dobre akorat se mi pri kazdem vytazeni klice ze zapalovani vymaze pamet radia. Postupne jsem se dovedel ze je to zpusobeno prehozenim pinu na trvale napajeni a na napajeni na klic. Chtel jsem si piny prehodit ale nemuzu je z ISO konektoru vytahnout, jsou zarazky pres ktery to neproleze. Rikal jsem si ze nejjednoussi bude teda draty ufiknout, prehodit a spajet, ale draty maji ruznou tloustku tak nevim jestli to muzu udelat a nezkratuju neco nebo tak, moc se v elektrice nevyznam :|

Mate s tim nekdo zkusenosti? jde to nejak rozume z iso konektoru vytahnout? pripadne jak byste to jinak vyresili..

diky

21.10.08, 23:14
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Nějakou jehlou, nebo hodinářským plochým šroubováčkem by to mělo jít, záleží na konkrétním provedení. Jestli to není drát o tloušťce lidského vlasu, klidně to ufikni a přepájej, co nejblíže konektoru. Doporučuji použít k izolaci smršťovací bužírky.
BTW Sencor prej nic moc, spoustě lidí vybíjí baterku i při správném zapojení, tak zkus změřit odběry, jestli to budeš rozpojovat, do 10mA je to akceptovatelné.

22.10.08, 00:28
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Když jsem z ISO konektoru odstraňoval přebytečný pin, hrál jsem si s tím asi půl hodiny, než se mi to povedlo. V tom mém provedení konektoru bylo potřeba ve dvou místech vrazit vedle pinu něco v přesné tloušťce, jehla nepomohla protože se ke konci zúžuje a tedy nezmáčkla zarážku dostatečně. Pokud mě paměť neklame, udělal jsem nakonec dvě tenké tyčinky ze sirky...

22.10.08, 00:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
slouží k tomu tento nástroj

http://www.saunika.sk/iso-konektory-red ... iso---471/

a tak jako je více druhů (velikostí konektorů) je i více druhů (velikostí) těchto nástrojů

Obrázek

22.10.08, 10:03
Profil ICQ

Příspěvek 
Diky moc za rady.. jeste chvilku jsem se v tom stoural ale nepovedlo se mi to vytahnout z iso konektoru a vypichovak za 600 si urcite nebudu kupovat takze sem to ufikl a napojil cokoladkou..

kdybych to udelal hned takhle tak si usetrim hodne casu :)

dik za rady

23.10.08, 13:37
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]