| Autor |
Zpráva |
|
Beda
|
 Autorádio PIONEER
Prosím nemá někdo uživatelskej manual K autorádiu PIONEER KEH-2520R já sehnal jen Německej a ten je mě k ničemu Německy neumím
|
| 19.10.08, 16:06 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
 Re: Autorádio PIONEER
Beda píše: Prosím nemá někdo uživatelskej manual K autorádiu PIONEER KEH-2520R já sehnal jen Německej a ten je mě k ničemu Německy neumím
Jestli chces neco konkretniho vedet, tak si to nech prelozit ne? Dyt snad tady nekdo nemecky umi, aby se mrknul a odpovedel ti.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 19.10.08, 16:26 |
|
 |
|
Beda
|
Viky píše: Beda píše: Prosím nemá někdo uživatelskej manual K autorádiu PIONEER KEH-2520R já sehnal jen Německej a ten je mě k ničemu Německy neumím Jestli chces neco konkretniho vedet, tak si to nech prelozit ne? Dyt snad tady nekdo nemecky umi, aby se mrknul a odpovedel ti.
Jenže já potřebuji přeložit celej manuál
|
| 19.10.08, 16:29 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
|
Beda píše: Jenže já potřebuji přeložit celej manuál
Duvod?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
|
| 19.10.08, 16:32 |
|
 |
|
Beda
|
Viky píše: Beda píše: Jenže já potřebuji přeložit celej manuál Duvod?
protože jsem ho ted dostal a je na něm všelijakejch ovladačů a je mne naprt nevědět kterej na co je
|
| 19.10.08, 16:36 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
asi mas smolu, musis hladat a ak budes mat obrovske stastia tak na kraji internetu to bude zadarmo zverejnene alebo si musis kupit (co je ovela pravdepodobnejsie)...
prekladat zadarmo ti to urcite nikto nebude  (cely manual teda)
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 19.10.08, 17:33 |
|
 |
|
Beda
|
deekay píše: asi mas smolu, musis hladat a ak budes mat obrovske stastia tak na kraji internetu to bude zadarmo zverejnene alebo si musis kupit (co je ovela pravdepodobnejsie)... prekladat zadarmo ti to urcite nikto nebude  (cely manual teda)
za prvé štěstí nemám na internetu je jen v Angličtině a ještě ktomu za dolary a za druhé kdo ti říkal že to chci přeložit zadarmo?
|
| 19.10.08, 17:53 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
Beda píše: deekay píše: asi mas smolu, musis hladat a ak budes mat obrovske stastia tak na kraji internetu to bude zadarmo zverejnene alebo si musis kupit (co je ovela pravdepodobnejsie)... prekladat zadarmo ti to urcite nikto nebude  (cely manual teda) za prvé štěstí nemám na internetu je jen v Angličtině a ještě ktomu za dolary a za druhé kdo ti říkal že to chci přeložit zadarmo?
ja som to myslel tak ze manualy sa normalne prekladaju za peniaze ale nie je to lacne a davaju si to firmy co sme dany vyrobok vozia takze im tuto povinnnost udeluje zakon
tebe ako jednotlivcovi sa to neoplati, ibac ze by si si nasiel nejakeho cloveka co to jaks taks prelozi
co stoji ten manual? ak to bude viac ako 2 dolare tak sa ti to neoplati  obcas stoja tolko ano lepsie radio
ja osobne by som sa na to vykaslal alebo zobral ten anglicky, alebo ine radio
vela stastia zatial 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 19.10.08, 18:04 |
|
 |
|
Beda
|
deekay píše: Beda píše: deekay píše: asi mas smolu, musis hladat a ak budes mat obrovske stastia tak na kraji internetu to bude zadarmo zverejnene alebo si musis kupit (co je ovela pravdepodobnejsie)... prekladat zadarmo ti to urcite nikto nebude  (cely manual teda) za prvé štěstí nemám na internetu je jen v Angličtině a ještě ktomu za dolary a za druhé kdo ti říkal že to chci přeložit zadarmo? ja som to myslel tak ze manualy sa normalne prekladaju za peniaze ale nie je to lacne a davaju si to firmy co sme dany vyrobok vozia takze im tuto povinnnost udeluje zakon tebe ako jednotlivcovi sa to neoplati, ibac ze by si si nasiel nejakeho cloveka co to jaks taks prelozi co stoji ten manual? ak to bude viac ako 2 dolare tak sa ti to neoplati  obcas stoja tolko ano lepsie radio ja osobne by som sa na to vykaslal alebo zobral ten anglicky, alebo ine radio  vela stastia zatial 
Nevím že tu každej radí co mám nebo nemám. Já se přitom neptal na radu já se ptal zda manual někdo nemá ale zde lidé asi pozorně nečtou nebo já nevím 
|
| 19.10.08, 18:11 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
|
Asi jsme se dost nepochopili.
Pochopil bych ze ma nekdo pekny radio, ktery je slozity a nevi co s tim a jeho cil je se s tim naucit, aby ho mohl pouzivat.
Ale jestli tvuj zivotni cil sehnat ten manual v cestine... imho kdyz pravdepodobne vubec neexistuje... tak pardon... hodne stesti v hledani! 
|
| 19.10.08, 18:16 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
Beda píše: Nevím že tu každej radí co mám nebo nemám. Já se přitom neptal na radu já se ptal zda manual někdo nemá ale zde lidé asi pozorně nečtou nebo já nevím 
ak sa ti zda ze som premudrely a zle ti radim tak ver ze som bol v takej istej situacii ako ty pac som dostal autoradio zadara bez hocijakej dokumentacie a ak je starsie ako 2-3 roky ( a nie je to nejake masovo popularne) tak k nemu nezozenes zadarmo ziadnu dokumentaciu
viem ze by si si od niekoho chcel pocut ze ten manual ma ale to sa na 99 percent nestane, a keby aj tak urcite clovek s manualom len tak nepride sem na web a neponukne sa ti...
ver mi 
|
| 19.10.08, 18:24 |
|
 |
|
Beda
|
Viky píše: Asi jsme se dost nepochopili. Pochopil bych ze ma nekdo pekny radio, ktery je slozity a nevi co s tim a jeho cil je se s tim naucit, aby ho mohl pouzivat. Ale jestli tvuj zivotni cil sehnat ten manual v cestine... imho kdyz pravdepodobne vubec neexistuje... tak pardon... hodne stesti v hledani! 
Ano kápnuls nato mám pěkný rádio který je složitý a nevím co s ním a mojim cílem je se s ním naučit zacházet abych ho mohl používat proto jsem se tu ptal zda někdo nemá manuál a ne na nějakou radu co mám nebo nemám nebo chceš říct že tvoje bezpředmětná rada mě s ním naučí zacházet? Tak otom pochybuju 
|
| 19.10.08, 18:25 |
|
 |
|
Beda
|
deekay píše: Beda píše: Nevím že tu každej radí co mám nebo nemám. Já se přitom neptal na radu já se ptal zda manual někdo nemá ale zde lidé asi pozorně nečtou nebo já nevím  ak sa ti zda ze som premudrely a zle ti radim tak ver ze som bol v takej istej situacii ako ty pac som dostal autoradio zadara bez hocijakej dokumentacie a ak je starsie ako 2-3 roky ( a nie je to nejake masovo popularne) tak k nemu nezozenes zadarmo ziadnu dokumentaciu viem ze by si si od niekoho chcel pocut ze ten manual ma ale to sa na 99 percent nestane, a keby aj tak urcite clovek s manualom len tak nepride sem na web a neponukne sa ti... ver mi 
no a jsme opět u toho že asi nečteš pozorně Já u ti jednou psal ŽE TO NECHCI ZADARMO
|
| 19.10.08, 18:31 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
Beda píše: no a jsme opět u toho že asi nečteš pozorně Já u ti jednou psal ŽE TO NECHCI ZADARMO
kolko si tak myslis ze stoji strana prelozeneho dokumentu? ( a ver za ja ti to poviem presne nakolko obaja moji rodicia sa tym zivia 30 rokov...)
edit: aby si nepovedal ze sme svine tak ak zozenes aj anglicky manual tak z toho ti viem funkcie co potrebujes prelozit (zadarmo) ale cely manual sa mi fakt nechce 
Naposledy upravil deekay dne 19.10.08, 18:37, celkově upraveno 1
|
| 19.10.08, 18:34 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
|
Beda píše: nebo chceš říct že tvoje bezpředmětná rada mě s ním naučí zacházet? Tak otom pochybuju 
Jestli si myslis ze nesehnatelnej manual te to nauci lip..... 
|
| 19.10.08, 18:35 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|