| Autor |
Zpráva |
|
Martin
|
Také si to myslím a mohl jsem se o tom i několikrát přesvědčit.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
| 9.9.07, 18:37 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Jak na co... do auta to asi ideální nebude, do dveří bych si to nedal. Ale na nějaký bedýnky, proč ne. Samozřejmě to neni žádnej high-end, dalo by se to popsat jako relativně hodně muziky zamálo peněz...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 9.9.07, 18:41 |
|
 |
|
Matheas
|
já jsem skaženej trhem, a proto radši dávám na osvědčené ( sice dražší ) značky, Proti TESLE nic nemám, ale přece jen, pokud je majitel auta trošičku náročnější na hudbu v autě, tak si radši koupí, něco dražšího a kvalitnějšího, když někdo chce ( jak bylo přesně řečeno ) hodně muziky za málo peněz, tak bych šel rozhodně raši do TVM než do nějakých čínských repráčků, který maj akorát pěknej design, ale vydržej týden a hrajou hrozně
_________________ Škoda 120L, r.v. 87 " Madam "
|
| 9.9.07, 19:11 |
|
 |
|
Bukaj
|
Martin píše: Jenže tyhle Teslácké repráky mají ve skutečnosti větší výkon. Znám jeden velký asi 20 let starý, a je psaný 15W. Dnes na obdobném je 140W.
JJ, přesně tyhle teslácké středobasové repro jsem měl kdysi v Pastelce a hrály dobře, jenom jsem na ně nesehnal mřížku a spálilo je sluníčko (papír se obrátil v prach...
Tehdy se (alespoň v čssr) ještě nepoužíval hudební výkon k označování výkonu repro a zesilovačů...
Tesla prostě všude psala +- pravdu - sinusový výkon. Takže starý Tesla zesilovač 2x15W s reproduktory 10W hrály (a hrají) mnohem lépe a čistěji (bez zkreslení), než dnešní věže s rádoby 200W...
Doporučuji proto značku repro TVM (dříve Tesla Valašské Meziříčí). Co se poměru výkon/cena týče, jsou v čechách nepřekonatelné 
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 10.9.07, 20:08 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nepomloujte tady ty výkony to bych přece memoh mít domácí kino 3600 Wattů 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 10.9.07, 20:11 |
|
 |
|
Bukaj
|
Sadra17 píše: nepomloujte tady ty výkony to bych přece memoh mít domácí kino 3600 Wattů 
No, příkon klidně
...a když vypneš funkci "Přímotop", tak těch 100W už by mohl být i výkon sin. 
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 10.9.07, 20:14 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Bukaj píše: Sadra17 píše: nepomloujte tady ty výkony to bych přece memoh mít domácí kino 3600 Wattů  No, příkon klidně  ...a když vypneš funkci "Přímotop", tak těch 100W už by mohl být i výkon sin. 

_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 10.9.07, 20:16 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Sadra17 píše: nepomloujte tady ty výkony to bych přece memoh mít domácí kino 3600 Wattů 
Co mas prosimte? Takovy ty malinky bedynky?  Kdyz to pocitam tak 2x 75W hlavni repro 75W centr, asi 30W zadni a 120 duc duc bedna. A to sou velky bedny, ne tyhle ubozaci 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 10.9.07, 21:37 |
|
 |
|
Matheas
|
hele jako podle mě, je poměr cena/výkon už dnes u značkových repro celkem v pohodě, pokud někdo není audiofil jako já, tak mu je fuk co mu v autě hraje, ale prostě papírová membrána je papírová membrána. Nic vám nebudu vyvracet, ale řešit tady repro tesla nalezený u popelnice ve starý telce nebo kde to vyhrabal, to je trošku divný, žijem už snad trošku jinde ne:-) pokud si člověk postavý hudbu z TVM repro, tak nic proti tomu, ale řešit šrot ze smeťáku, to je na mě asi moc 
|
| 11.9.07, 02:04 |
|
 |
|
Matheas
|
a jinak výkon moc v potaz neberu, mam u PC geniuse 2.0 20W každej, jsou ve dřevě ( socka dřevotříska ) a hraje to nádherně!!!!! a to je jen 2x20W ( píšou jako reálný výkon  )
|
| 11.9.07, 02:06 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Matheas píše: hele jako podle mě, je poměr cena/výkon už dnes u značkových repro celkem v pohodě, pokud někdo není audiofil jako já, tak mu je fuk co mu v autě hraje, ale prostě papírová membrána je papírová membrána. Nic vám nebudu vyvracet, ale řešit tady repro tesla nalezený u popelnice ve starý telce nebo kde to vyhrabal, to je trošku divný, žijem už snad trošku jinde ne:-) pokud si člověk postavý hudbu z TVM repro, tak nic proti tomu, ale řešit šrot ze smeťáku, to je na mě asi moc 
Tak bacha na to. Mám Teslu transiwatt TW40 a hraje líp než to co se dneska vydává za zesilovače. je to 2*20W a se slušnejma bednama to hraje jak víno. Repro s papírovou membránou není fuj, kolikrát se ty kováky nedaj poslouchat, vždycky záleží spíš na citlivosti a frekvenční charakteristice. Průser je že v autě má papír menší životnost no. A jestli si myslíš že sem ho vyhrabal na smeťáku tak si mysli co chceš. Můžu tě ujistit že tvoje čínský "sony" 2*250W co máš u dvd to v pohodě strčí do kapsy...jak poslechem, tak cenou.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 11.9.07, 03:06 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
CROWACK píše: Matheas píše: hele jako podle mě, je poměr cena/výkon už dnes u značkových repro celkem v pohodě, pokud někdo není audiofil jako já, tak mu je fuk co mu v autě hraje, ale prostě papírová membrána je papírová membrána. Nic vám nebudu vyvracet, ale řešit tady repro tesla nalezený u popelnice ve starý telce nebo kde to vyhrabal, to je trošku divný, žijem už snad trošku jinde ne:-) pokud si člověk postavý hudbu z TVM repro, tak nic proti tomu, ale řešit šrot ze smeťáku, to je na mě asi moc  Tak bacha na to. Mám Teslu transiwatt TW40 a hraje líp než to co se dneska vydává za zesilovače. je to 2*20W a se slušnejma bednama to hraje jak víno. Repro s papírovou membránou není fuj, kolikrát se ty kováky nedaj poslouchat, vždycky záleží spíš na citlivosti a frekvenční charakteristice. Průser je že v autě má papír menší životnost no. A jestli si myslíš že sem ho vyhrabal na smeťáku tak si mysli co chceš. Můžu tě ujistit že tvoje čínský "sony" 2*250W co máš u dvd to v pohodě strčí do kapsy...jak poslechem, tak cenou.
jj...transiwatt byl výborný zesilovač, měl jsem TW44 2x25W a hrál naprosto skvěle, do té doby než jsem ho pujčil jedné kapele do zkušebny....nevím jestli jim spadl z prvního patra nebo co ale proste ho totálně zlikvidovali....nejradši bych jim za to urazil ruce
|
| 11.9.07, 08:32 |
|
 |
|
ventYl
|
jo jo, na transiwwatte (uz neviem presne, ktory model) ma kamos postavene ozvucenie celeho bytu (ma jednoizbak)... hraje to krasne. Ja som mal svojho casu audio postavene este na teslackom jednokanali, ktory ani primarne nebol postaveny na velke vykony a tiez sa nanho dalo ponapajat hafo reprakov a hral cisto.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 11.9.07, 09:06 |
|
 |
|
Matheas
|
jaký sony 2x250W ??? takovýho nic nemám, hele hádat se s tebou nebudu, Ty máš super Teslu, já jsem žádnou pořádnou teslu neslyšel, asi se pohybuju trošičku někde jinde ( nemyslim peníze ) ale prostě do auta už papíráky podle mě nepatřej!
|
| 11.9.07, 10:30 |
|
 |
|
Rovano
|
 Tesla forever... Nostalgia...
Měl jsem doma staré tvz. rozhlasové repro Tesla 5W a nové neznámé značky. Tesla hrála daleko líp  ) A nejlepší bylo, když jsem Teslu připojil na domácí zeslák 50W. To hrálo až jsem se divil. A ty basy! Na takové repra nevídaný zvuk :p A jednou jsem kopl do kolečka u zesilovače a repráky odletěly do hudebního nebe :_(
_________________ Škoda Felicie 1.3L GLX 50kW 94'
|
| 30.10.07, 14:28 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|