Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.6.26, 11:02

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 pioneer vs sony 
Autor Zpráva

Příspěvek 
deekay píše:
poviem tak ze radsej dobre repro a zle radio ako opacne :)

.. a ještě lepší je dobré repro i rádio, viď? :wink:

4.9.08, 20:45
Příspěvek Reklama

Voditelj brodice

Příspěvek 
MATTESS píše:
deekay píše:
poviem tak ze radsej dobre repro a zle radio ako opacne :)

.. a ještě lepší je dobré repro i rádio, viď? :wink:

tak to jo, ovela lepsie ako klincom do oka ;)

4.9.08, 21:01
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Sony nebrat! Domaci elektronika teto znacky se pekne kaka... Kazdy kupuje Sony, protoze je to nejznamejsi a jedna z nejdrazsich znacek, ale kvalitou uz pohorela. Autoadia Sony co jsem mel moznost poslechnout, hraly dobre a majitele si nestezovali, protoze nikdy neslyseli hrat Pionnera :) ten precte i osmirglovane cd, v pripade odcizeni radia, kdy ti zustane panel, ti vyplati nove (aspon to pisou)

4.9.08, 22:31

Příspěvek 
tak pioneer, jsem měl než mě ho čorkli a spokojenost, byl lepší jak současný panasonic

5.9.08, 09:30

Příspěvek 
chavier píše:
Sony nebrat! Domaci elektronika teto znacky se pekne kaka... Kazdy kupuje Sony, protoze je to nejznamejsi a jedna z nejdrazsich znacek, ale kvalitou uz pohorela. Autoadia Sony co jsem mel moznost poslechnout, hraly dobre a majitele si nestezovali, protoze nikdy neslyseli hrat Pionnera :) ten precte i osmirglovane cd, v pripade odcizeni radia, kdy ti zustane panel, ti vyplati nove (aspon to pisou)

:shock: :shock:

5.9.08, 11:19

Příspěvek 
Taky musím říct, že se sony jsem moc spokojený nebyl.

8.9.08, 15:19

Příspěvek 
pravda je že americkej pioneer se v audiu pohybuje daleko lépe než multimedialní japonská Sony.

Pioneer je skutečně nejlepší(nejdražší) co se týče audia at je to profesional audio studio či DJing
Sony má svoji třídu atd...
zas se musí brát ale sonácký pravidlo: Sony vydrží bud 15 dní nebo 15let a více....

Osobně musím říct že s modely od Sony at je to hifina,video, DVD-player,TV jsem moc spokojen:-)
Já sám si budu kupovat Sonáka ;-)... stačí... nebudu si tam vytvářet audio stage

8.9.08, 22:55

Příspěvek 
Obávám se, že pioneer neni zrovna nejlepší a ani nejdražší, záleží z jakýho spektra se na to díváš. Tím nijak na pioneer neútočim, ale přišlo mi to z tvýho pohledu jako kdybys už žádnou jinou značku neznal. Technics v DJing, si myslim, že umí líp.

8.9.08, 23:20
Voditelj brodice

Příspěvek 
ono ide o to ze pioneer ma autohifi ako daleko vyssie percento svojej vyroby oproti sony
preto treba pozerat kto robi dobre autoaudio a nie koho poznam lebo robi dobre telky a hifiveze :)

ja som takto kupil JBL reproduktory ktore su vo vykonovej aparature na koncertoch v PA systemoch, v studiach a obdobnych miestach spicka ale auto audio nie je ich silna stranka, uz len citlivost co maju.... slabota.... :D

8.9.08, 23:23

Příspěvek 
Prosim? JBL neumí autohifi? Citlivost? Chceš říct, že reproduktory JBL maj snad špatnou citlivost?

8.9.08, 23:28

Příspěvek 
party_boy píše:
Obávám se, že pioneer neni zrovna nejlepší a ani nejdražší, záleží z jakýho spektra se na to díváš. Tím nijak na pioneer neútočim, ale přišlo mi to z tvýho pohledu jako kdybys už žádnou jinou značku neznal. Technics v DJing, si myslim, že umí líp.

to ne já to beru z pohledu z pohledu diskuze je tu psáno pioneer vs sony tak jsem zareagoval na tyto dvě značky samozřejmě že je spousta značek co se týče DJingu jako je Reloop,Numark,Stanton,American audio,zmíněný Technics, Behringer a podobně

nevim já osobně co si myslým že třeba takovej model Pioneer CDJ-1000 je hodně výbornej a nemá (skoro) konkurenci, a když se podívaš truchu do světa co vidíš .. skoro pořád tohle... :-)

8.9.08, 23:34

Příspěvek 
Pioneer nejlepší a nejdražší? To mě pobavilo a co pak značky jako Mc Intosh, Krell, Accuphase, Classe, Mark Levinson atd.? Pioneer je v současné době špička v TV, na jejich plazmy nemá nic v současné produkci a je špička i v autě, neb jejich referenční optický ODR systém používá téměř každý, kdo to s pořádným hifi v autě myslí vážně. Ale v domácím hifi nic moc, repro ještě horší...

Co se týče JBL, tak ta značka šla celkově dost dolů a v autohifi nikdy nebude citlivost jako u PA repro, neb by se to do auta nevešlo a k čemu je mě citlivost u středů, když woofer bude mít o 10dB méně?

8.9.08, 23:35
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
že JBL slabota to bych se sakra hádal..... mimochodem víte kdo vymyslel bassový reproduktor .. právě firma JBL ;-)

8.9.08, 23:37
Voditelj brodice

Příspěvek 
party_boy píše:
Prosim? JBL neumí autohifi? Citlivost? Chceš říct, že reproduktory JBL maj snad špatnou citlivost?

hovorim mam autorepro od JBL ktore maju dost slabu citlivost, nebavime sa o inych repro JBL...
si nepozorne cital :)

edit: ludia vy snad necitate :D ved pisem ze JBL su dobry ale ma sakra zarazila ta slaba citlivost na repro ktore sam mam v aute...
PAcko jedine JBL ;)

Naposledy upravil deekay dne 8.9.08, 23:45, celkově upraveno 1

8.9.08, 23:44

Příspěvek 
tic.file píše:
to ne já to beru z pohledu z pohledu diskuze je tu psáno pioneer vs sony tak jsem zareagoval na tyto dvě značky samozřejmě že je spousta značek co se týče DJingu jako je Reloop,Numark,Stanton,American audio,zmíněný Technics, Behringer a podobně

nevim já osobně co si myslým že třeba takovej model Pioneer CDJ-1000 je hodně výbornej a nemá (skoro) konkurenci, a když se podívaš truchu do světa co vidíš .. skoro pořád tohle... :-)

Aha, už chápu, sorry, že jsem to špatně pochopil. Ano, CDJ-1000 je kvalitní výrobek.

8.9.08, 23:45
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další