|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
meila77
|
 rádio škoda
dobrý den Měnil jsem baterku a nemůžu zprovoznit rádio key kod asi mám ale nevím jak ho odsouhlasit r.2002
Naposledy upravil meila77 dne 17.2.11, 12:10, celkově upraveno 1
|
| 17.2.11, 11:32 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
darklord
|
 Re: rádio škoda
co tak skusit navod k radiu.
Za takuto otazku by si si mal dat facku, ked uz nevies pozerat do navodu nepises ziadne informacie podla ktorych by sa ti dalo pomoct.
V akom aute si menil baterku, a hlavne co je to za radio. Informaciu typu je cervene nikomu nepomozu.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
| 17.2.11, 11:42 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
tlacitkama 1-4 nastavujes kod tlacitkem 5 to potvrdis ne? aspon to takhel fungovavalo
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 17.2.11, 12:04 |
|
 |
|
meila77
|
kdybych měl návod nepíšu sem,ale moje chyba že jsem mnenapsal co je to za rádio Nevím je to škoda octavia r.v.2002 a na rádiu je akorát nápis škoda darklord píše: co tak skusit navod k radiu.
Za takuto otazku by si si mal dat facku, ked uz nevies pozerat do navodu nepises ziadne informacie podla ktorych by sa ti dalo pomoct.
V akom aute si menil baterku, a hlavne co je to za radio. Informaciu typu je cervene nikomu nepomozu. darklord píše: co tak skusit navod k radiu.
V akom aute si menil baterku, a hlavne co je to za radio. Informaciu typu je cervene nikomu nepomozu.
|
| 17.2.11, 14:06 |
|
 |
|
darklord
|
No, to nic nemeni na tom ze tie manualy su VSETKY na strankach vyrobcu automobilu. Tato otazka je tak na facku... Keby si nevedel pouzivat internet pripadne vyhladavanie, tak ti trochu pomozem, ale ostatne uz musis urobit sam. http://www.skoda-auto.cz/cze/service/do ... ation.aspx
|
| 17.2.11, 14:25 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
darklord: Ty ses hroznej neurotik, ale mas pravdu no 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 17.2.11, 14:44 |
|
 |
|
darklord
|
Davnejsie bolo obdobie ze som kazdemu poradil a sral som na nejake skolenie kde sa to da najst. Lenze potom ma po icq/jabberi a dokonca aj telefone zacalo otravovat tolko znamych aj neznamych ludi ze som jednak tieto kontakty z verejne dostupneho internetu eliminoval. A ked to vidim teraz niekde na fore tak ma to neskutocne naserie. Proste ked clovek nema snahu to hladat tak by som na neho bez pardonu s*al.
|
| 17.2.11, 14:46 |
|
 |
|
MATTESS
|
DL: jsem ve stejném rozpoložení jako Ty. Mobil jsem z netu stáhnul taky...
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 17.2.11, 14:58 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|