Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 10.6.26, 11:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Problém s elektrikou-škoda forman 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Dallen píše:
To samé mi to dělá taky.
Dneska jsem zpozoroval další špatné mravy. Při zhasnutém motoru auto netroubí, pouze při uvolění klaksonu to udělá "pip". Měl jsem to za špatnou baterku, ale vyměnil jsem jí dělá to stále, po startu už tenhle problém není. Celkově při zhaslém motoru když např. hraje rádio a rožnu dálkáče tak zdechne, stěračům se neche moc stírat atd. chtěl jsem proměřit baterku, bohužel nějak odešel DMM.
Včera při jízdě domů mi rádio vypínalo i při jizdě při rožínání dálkáču, dneska už to opět nedělalo. Asi zkusím vyměnit uhlíky v altíku, ale stále si lámu hlavu stím vypínáním při zhaslém motoru. Baterka by měla být v pořádku (auto bez problému 10X za sebou nastartuje). Klakson je taky v pořádku (Troubí při volnoběhu i jízdě). Takže si moc nevím rady :shock:
Jinak jak měříte baterku? Napíchnete na DMM a při startu pozorujete pokles napětí (<9.5V tak to je špatné).

Tak toto mi robí prvá poistka. Skús pohýbať celým tým držiakom tej poistky. A zapni si osvetlenie interiéru a pozeraj... Ja som mal tu problém.
Na tej poistke sú: všetky 4 smerovky, svetelné výstražné, brzdové svetlá, osvetlenie interiéru, vetrák kúrenia, klaksón...

14.9.10, 21:31
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Už jsem to opravil, problém byl v špatném ukostření. Očko na ukostření motoru bylo odpadlé a rovnou jsem propájel celou pojistkovku, protože tam nějaké kabely moc hřáli. Od té doby bez problému.

15.9.10, 12:20
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4