Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 10.6.26, 11:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Uchytenie subwoofer boxu vo Felícii 
Autor Zpráva

Příspěvek Uchytenie subwoofer boxu vo Felícii
Pre niekoho bezproblémové, pre iného na uváženie.

Potreboval by som poradiť, mám: http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=9 , len neviem ako ho uchytiť vzadu za sedačkami v kufri bez toho aby som bednu akokoľvek narušil.

Najradšej mi som ho niečim opásal po bokoch a pripevnil k sedačkám, len akosi ma nenapadá nič čo by nato bolo vhodné a zároveň aby to aj vyzeralo nejako kultúrne.

Viete o spôsobe, alebo niečom čím by to bolo vhodné opásať?

Dík.

21.6.10, 12:53
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Suchý zip.

21.6.10, 13:23
Profil ICQ

Příspěvek 
Já mám podobný akorát, že zboku mam zapuštěné uchyty na 4 šroubky. Když sundáš ten koborec v kufru jsou tam v rozích díry se závity...já to mám vymyšlené tek, že uchyty na subw. oddělám a zhotovám si jiné, které pak prodloužím k těm dírám a prišroubuji :D

21.6.10, 19:36

Příspěvek 
Nepér píše:
Suchý zip.

Použil som ten suchý zips, díki. :)

25.6.10, 11:25

Příspěvek 
Dj Kuno píše:
Nepér píše:
Suchý zip.

Použil som ten suchý zips, díki. :)

cau prosim ta chcem sa opytat ci si spokojny s tym subwoferom ja si chcem tiez neaky kupit napajal si si to sam? mozes povedat kade si tahal kable? a ake mas este repro a autoradio? ak to nieje problem, dik

13.8.10, 22:39

Příspěvek 
Čavko.

Ja som s tým subwooferom spokojný. Duní zdatne a aj keď pravdepodobne má ešte nejakú rezervu, ale aj tak to mám dosť hlasne. Osobne by som ocenil akurát silnejšie stredy a výšky a tým ti odpoviem na repro, že mám v predu nejaké nonamey 50W a vzadu myslím, že 60W (všetko RMS). čo sa týka toho subíku v pohode, čo sa týka repro bieda.

Napájal som si ho sám. Riešil som to setom, ktorý majú na tej stránke. Všetky káble 6 metrové. Niečo okolo 30Eur stál.

Káble som ťahal: plusový od batérky cez poistku po pravej spolujazdcovej strane, ale nie pod vrchný plast, pretože tam mám káble na repro, ale popod tapacír pod zadné sedačky dozadu.
mínus ten som potiahol od subíku v podstate na takú dieru čo som našiel v kufri, len som zoškrábal farbu a dal som tam samorezák s podložkou
signál a remote som potiahol po ľavej strane rovnako ako plusový, čiže pod tapacír, zadné sedačky do kufra

Čo sa týka rádia tak mám Sony CDX GT610U. Neviem akú má teraz cenu, ale pred asi dvoma a pol rokmi ma vyšlo na 6,5k SKK. Má na prednom panely USB vstup o ktorý mi vo velkej miere pri výbere autorádia išlo. Signálový kábel som inak dával od extra konektorov z autorádia (mono výstup) určených pre subwoofer.

Na záver montoval som to do toho autíčka čo mám ako avatar, čiže Felina. Ak je niečo nejasné, pýtaj sa. Dúfam, že som to vysvetlil dostatočne zrozumiteľne. :)

19.8.10, 18:28
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]