|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
Dj Kuno
|
Mno nieje to náhodou takto?: Keď jeden káblik zapojíš na stále plus a druhý na spínačku, tak po otočení kľúčika sa ti zapne a môžeš ho otočiť späť do 0 polohy a bude ti hrať až kým nevytiahneš kľúčik, ale na Felde toto myslím nefunguje. To skôr asi na novších autách. Takže ak to chceš riešiť cez spínačku, tak počítaj s tým, že kľúčik bude musieť byť v polohe 1, aby ti to hralo a to sa mi nezdá byť najlepšie riešenie.
Podľa mňa je zbytočné tam dávať vypínač. Zabudne vypnúť vypínač a je to to isté ako keby vypol rádio gombíkom na rádiu.
Ak sa v niečom mýlim, tak sory. Ale myslím, že to funguje takto.
|
| 16.7.08, 18:39 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Vitezslav
|
Matthes píše: fatal píše: ... pokud se vypne jen "silové" napájení, je to to samé jako když se to vypne tlačítkem na rádiu... Prave ze u vetsiny lowendu toto neplati  Sencor a nektery podobny mrchy zerou pres silovy vodic dost proudu ikdyz mas pryc panel 
Přesně..Já mám Sencora 3 týdny.Zapojil jsem oba +12V na tvrdo a po tejdnu jsem nenastartoval.Před tim jsem měl panasonica a ten byl v pohodě.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
| 29.8.08, 19:29 |
|
 |
|
Vitezslav
|
Z jaký svorky se dá zapojit rádio,aby bylo vypínaný přes klíček?Co jsem to proměřoval,tak vypínaná je jen 15 a ta jde přímo na cívku,Nebude to rušit?
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
| 30.8.08, 23:07 |
|
 |
|
krysolet007
Registrován: 23.7.07, 16:19 Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
Vitezslav píše: Z jaký svorky se dá zapojit rádio,aby bylo vypínaný přes klíček?Co jsem to proměřoval,tak vypínaná je jen 15 a ta jde přímo na cívku,Nebude to rušit?
Nebude, rádio má na vstupu ještě filtr s pojistkou. Teda aspoň moje jo.
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
| 31.8.08, 12:32 |
|
 |
|
Jonny
Junior TW team
Registrován: 27.12.07, 21:50 Příspěvky: 2246 Bydliště: Turčianske Teplice ( SR )
|
Vitezslav píše: Matthes píše: fatal píše: ... pokud se vypne jen "silové" napájení, je to to samé jako když se to vypne tlačítkem na rádiu... Prave ze u vetsiny lowendu toto neplati  Sencor a nektery podobny mrchy zerou pres silovy vodic dost proudu ikdyz mas pryc panel  Přesně..Já mám Sencora 3 týdny.Zapojil jsem oba +12V na tvrdo a po tejdnu jsem nenastartoval.Před tim jsem měl panasonica a ten byl v pohodě. no to mate nake divne radia  , ja mam aiwu snad z roku 1234 zapojenu tiez oboma na + a pri oprave auta som pocuval aj CDcka . mesiac sa baterka nenabijala ( motor nebezal ) a po mesiaci to v pohode chytilo bez pohasinania kontroliek ( extremneho ) 
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
| 31.8.08, 19:28 |
|
 |
|