| Autor |
Zpráva |
|
party_boy
|
Podle toho co říkáš, co reprák dělá, tak je možná čas na výměnu.
|
| 21.7.08, 21:01 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Petr105
Registrován: 26.3.08, 11:26 Příspěvky: 5224 Bydliště: Veselí nad Lužnicí
|
party_boy píše: Podle toho co říkáš, co reprák dělá, tak je možná čas na výměnu.
Ach jo... ty už tam sice byly když jsem to auto koupil, ale je to škoda... Stejně plánuju někdy změnu celého audia... 
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
| 21.7.08, 21:41 |
|
 |
|
party_boy
|
Žádnej strach, kamarád nedávno, koupil rádio + repro za 3000 a vše bylo nový a nebyl to žádnej noname zmetek.
|
| 21.7.08, 22:09 |
|
 |
|
JHn
Registrován: 29.7.08, 22:06 Příspěvky: 151 Bydliště: Nový Bydžov
|
party_boy píše: Žádnej strach, kamarád nedávno, koupil rádio + repro za 3000 a vše bylo nový a nebyl to žádnej noname zmetek.
Taky jsem dával uplně nový komplet audio a se vším jsem se vešel do 3000 Kč (Radio, 2x 100mm repro, 2x 130mm repro a kabely, iso konektor a doposud nefungující anténa). A taky to nejsem žádný zmetky.
_________________ Škoda 105 L - Vincenc -> Garáž
|
| 3.8.08, 16:02 |
|
 |
|
party_boy
|
Cos koupil?
|
| 3.8.08, 20:37 |
|
 |
|
JHn
|
party_boy píše: Cos koupil?
Radio Sencor SCD-5255MR a repro Vitek (100mm v předu a 130mm vzadu) Ta značka Vitek je nějaká ruská (asi) dneska jsem koukal že dělaj hodně elektroniky. Od žehliček přes topinkovače až po repro, zatím s níma nemám žádný problém, a hrajou dobře uvidíme jak do budoucna budou fungovat.
|
| 4.8.08, 10:50 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
|
| 4.8.08, 11:02 |
|
 |
|
ventYl
|
Petr105 píše: party_boy píše: Podle toho co říkáš, co reprák dělá, tak je možná čas na výměnu. Ach jo... ty už tam sice byly když jsem to auto koupil, ale je to škoda... Stejně plánuju někdy změnu celého audia... :cry:
a pozrel si sa na to repro? ak si ho neprekuril vykonom a nie je specene vinutie, co by sa tazko dalo spozorovat, tak moze byt potrhana blana, pripadne oddelena od okraja, alebo nejako zmackana, pripadne rozmocena, alebo inac poskodena. to je jasne vidiet a potom mas jasne, co s nim treba spravit. ak je blana v poriadku a si si isty, ze si mu nepresolil vinutie, tak je mozne, ze je len upadnuty kontakt na repraku (niektore prasata tam ten kontakt len namotaju, ziadne pajkovanie, alebo kontaktne svorky, nic) a potom sa to casom vydrnca, ma to prechodak a jak sa ten kabel vo dverach hybe, tak to meni napatie na repraku a generuje sustanie.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 4.8.08, 14:57 |
|
 |
|
JHn
|
JJ tohle.
Přesně mám tyhle:

|
| 4.8.08, 15:32 |
|
 |
|
Petr105
Registrován: 26.3.08, 11:26 Příspěvky: 5224 Bydliště: Veselí nad Lužnicí
|
a pozrel si sa na to repro? ak si ho neprekuril vykonom a nie je specene vinutie, co by sa tazko dalo spozorovat, tak moze byt potrhana blana, pripadne oddelena od okraja, alebo nejako zmackana, pripadne rozmocena, alebo inac poskodena. to je jasne vidiet a potom mas jasne, co s nim treba spravit. ak je blana v poriadku a si si isty, ze si mu nepresolil vinutie, tak je mozne, ze je len upadnuty kontakt na repraku (niektore prasata tam ten kontakt len namotaju, ziadne pajkovanie, alebo kontaktne svorky, nic) a potom sa to casom vydrnca, ma to prechodak a jak sa ten kabel vo dverach hybe, tak to meni napatie na repraku a generuje sustanie.
No, repro jsem vizuálně zkontroloval, blana dobrá, kabel by měl být zapojený taky snad dobře... Ale jestli není porušený, to musím ještě zjistit, k tomu jsem se nedostal zatím... Nemůže to být i uvnitř rádia?
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
| 4.8.08, 18:15 |
|
 |
|
ventYl
|
Petr105 píše: a pozrel si sa na to repro? ak si ho neprekuril vykonom a nie je specene vinutie, co by sa tazko dalo spozorovat, tak moze byt potrhana blana, pripadne oddelena od okraja, alebo nejako zmackana, pripadne rozmocena, alebo inac poskodena. to je jasne vidiet a potom mas jasne, co s nim treba spravit. ak je blana v poriadku a si si isty, ze si mu nepresolil vinutie, tak je mozne, ze je len upadnuty kontakt na repraku (niektore prasata tam ten kontakt len namotaju, ziadne pajkovanie, alebo kontaktne svorky, nic) a potom sa to casom vydrnca, ma to prechodak a jak sa ten kabel vo dverach hybe, tak to meni napatie na repraku a generuje sustanie.
No, repro jsem vizuálně zkontroloval, blana dobrá, kabel by měl být zapojený taky snad dobře... Ale jestli není porušený, to musím ještě zjistit, k tomu jsem se nedostal zatím... Nemůže to být i uvnitř rádia?
moze, to by sa dalo zistit prehodenim kanalov. nemas na spodku radia zapojenie kablov? vacsinou byva zapojenie, ktora farba kam ide, podla toho by si mohol odstopovat, kde na cokolade su kanale a tie 2 draty prehodit. zem maju najskor vsetky spolocnu (snad jedine rail 2 rail by mohol mat oddelene zeme).
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 4.8.08, 19:14 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |