|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
zadní plato Felicia Combi
| Autor |
Zpráva |
|
no_-_name
Registrován: 26.8.07, 22:17 Příspěvky: 533 Bydliště: Mladá Boleslav
|
 zadní plato Felicia Combi
Zdravím pánové
Nezměřil byste mi někdo šířku uložení plata "od plastu k plastu" a jeho dýlku "od sedaček až po dveře"? případně jestli už to někdo nemáte změřený a ještě líp s nákresem tý zahnutý části  Nejsem línej, jen chci vědět jak velkej kus MDF shánět a auto je momentálně cca 40km ode mě
p.s. nezapomeňte že je to kombajn 
|
| 4.3.08, 21:09 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
ales
|
Mezi plasty 105 a od sedaček po dveře 85
_________________ š.felicie 1,3MPI 97 combi
dřív š.125L 1989
|
| 4.3.08, 21:50 |
|
 |
|
no_-_name
|
díky chlape, moc mi to pomohlo 
|
| 4.3.08, 22:10 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
no_-_name píše: díky chlape, moc mi to pomohlo 
no, doufám, že to nechceš nechat v celku ale rozdělit, jako je to origo...nemusej ti to udržet ty pístnice na dveřích a taky se to nemusí vejít do tý díry do kurfru, protože se zužuje (to je asi blbost, ale radši bych to rozříz)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 5.3.08, 18:11 |
|
 |
|
no_-_name
|
Ondras83 píše: no_-_name píše: díky chlape, moc mi to pomohlo  no, doufám, že to nechceš nechat v celku ale rozdělit, jako je to origo...nemusej ti to udržet ty pístnice na dveřích a taky se to nemusí vejít do tý díry do kurfru, protože se zužuje (to je asi blbost, ale radši bych to rozříz)
Jak - zužuje? ty dva plasty nejsou rovnoběžný? Jinak o pístnice se nestarám, plato chci mít vyjímatelný a na dveře ho věšet nebudu. Baťoh tam hodím i když bude plato dole a až povezu něco velkýho, vyndám ho ven. Akorát nechápu to zužování 
|
| 5.3.08, 18:13 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|