|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Jarda B.
|
 Prosím, prosím
Zdravim všechny,
je to půl roku co jsem si pořídil Felicii 1.6 s klimou. A musim říct že jsem byl nadmíru spokojen s tim jak krásně v zimě topila. Ale časy se otočily a já bych chtěl chladit. Jenže: když zapnu klimu a pojedu tak 130 tak se mi motor přehřejvá a klimatizace se do 10 min. vypne. Když snížim rychlost na 100-110 km/h tak se jakž takž stíhá ochladit. Bez klimy a po Praze se jakž takž uchladí, ale ventilátor se pomalu nevypne. Už nevim kde hledat závadu, neb chladič je novej a termostat kompletní taky. Četl jsem v chytré knížce že tam je nějaký dvoupolohový termočidlo. Tak snad už jedině to a nebo.......??? Předem moc díky za radu.
Jarda B.
|
| 10.7.06, 22:43 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Tady se to tyka provozu fora
klima nefim 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 10.7.06, 22:48 |
|
 |
|
Šemik
|
To už snad druhý takový, co píše do provozu TW nějaký problém s autem. Nemohlo by to být způsobeno třeba tím že se tohle téma jmenuje PROVOZ TW? Kdo to tu nezná si může klidně říct že když je tu psáno provoz že se sem píšou poznatky z provozu auta...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 11.7.06, 09:10 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|