| Autor |
Zpráva |
|
snopel
|
 Rozdělení podle modelů
Zdravím chlapi. Docela mi v sekci Poradna vadí, že není ještě podrobněji rozdělena. A to, podle modelů. Nebo aspoň aby u nového příspěvku byl v předmětu model auta uveden. Pak klikám i na příspěvky které se netýkají mého auta. Vím, můžu si to napsat do vyhledavače, ale rád se dívám i na jiné věci týkající se mého auta, než jen na konkrétní problém. Nevím jak je tato úprava technicky náročná, ale u fór jiných značek to funguje. No a uvádění modelu auta do předmětu, to může udělat každý sám. Jinak se mi to tady líbí a mnoho nového jsem se tady dozvěděl. Jen tak dál.
Naposledy upravil Vít dne 6.4.11, 17:40, celkově upraveno 1
Přidal jsem hlasování. Vít
|
| 6.4.11, 15:48 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
 Re: Rozdělení podle modelů
bohužel, spousta uživatelů není schopná se trefit ani do správné sekce a řeší problémy s motorem v podvozku etc. takže si myslím, že by to bylo kontraproduktivní...číst si o motoru na 120 v sekci felicia...  akorát by měli modi víc práce...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 6.4.11, 16:38 |
|
 |
|
darklord
|
Sak sekciu felicia uz tu mame: viewforum.php?f=31
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
| 6.4.11, 16:40 |
|
 |
|
CROWACK
|
tak feldy vyhazuj do koše a stupidní dotazy o fijatech si nech klidně v sekci motor  takže navrhuju sekce - oldskool (cokoliv do 742/3) - 742/3 - všechno špatně (ledničky a mrazáky) - všechno špatně a elektronika z helmutistánu (mr 94+)
|
| 6.4.11, 16:44 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
díky za návrh, technicky to problém není
otázkou je, jestli by to něco přineslo a jestli to tak chceme, dosud jsem nezaznamenal, že by někdo něco takového navrhoval, někdo být první sice musí, ale bylo by blbé, kdyby byl zároveň i poslední nebo skoro poslední
další otázkou je, co se starými tématy, nechat někde bokem, smazat, roztřídit podle modelů (to by byla hora mravenčí práce)...
navrhujte, třeba vznikne zajímavé řešení
|
| 6.4.11, 17:34 |
|
 |
|
Hiro
|
dle mě není třeba podrobnějšího dělení, to co si založím si hlídám a pak čtu čeho se to týká, když není uvedeno mrknu a vidím, hotove, další proklikávání je podle mě na nic
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu  Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
| 6.4.11, 17:36 |
|
 |
|
CROWACK
|
dle mě to taky není třeba, jenom mě ty kategorie tak napadly po darkovým plivnutí na feldy 
|
| 6.4.11, 18:05 |
|
 |
|
darklord
|
Nechat ako je. Primarne sa tu bavime o starych pekacoch, ked chce niekto radu ci uz o VW alebo inom aute tak mu tiez niekto vzdy poradi. Kazdy model skodovky myslim ze ma svoje specificke forum na internete (ci uz skodahome alebo nejake favokluby ci co), nevidim dovod tu robit este vecsi bordel. Ono strukturovanost nieje zla, ale neverim tomu ze sa to oplati. Tak isto sa to ani neda nijak ukocirovat aby bol kazdy problem vo vlastnej sekcii - ked napriklad taky OHV motor trpi rovnakymi problemami od 1000MB po 8V fabiu. Dalsou vecou je napriklad to ze niektore sekcie budu mrtve ako je rok dlhy vid napr skodahome. CROWACK: to bolo aj na favo a spol. 
|
| 6.4.11, 18:09 |
|
 |
|
CROWACK
|
 souhlas strukturovanost ano, ale přiměřeně četnosti dotazů. Tzn si myslím, že tak jak to je teď, je to nastavené přiměřeně.
|
| 6.4.11, 18:13 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
me se to prave na skodahomu moc nelibi
|
| 6.4.11, 18:14 |
|
 |
|
darklord
|
Ano, mne sa to tiez nelubi a preto tym argumentujem ze to tu tak nechcem.
|
| 6.4.11, 18:15 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Je to volovina. Jak rekl Darklord, motor od 1000MB do Fobii je furt stejnej a auta do feldy jsou dost podobna. Zajimavy, ze s takovym napadem prijde clovek co ma jeden prispevek.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 6.4.11, 19:13 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Jsem pro.. přeci jen motory i když jsou tak trošku stejné se i někdy dost podstatně liší v technologiích.. viz třeba olejová čerpadla, hlavy, atd... určitě by to v sekci poradna lépe nasměrovalo. a roztřídit to podle zkl. dotazu by snad takový problém nebyl ne? však to nemusí být zítra...
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 6.4.11, 19:20 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Jestli tahle ptakovina projde tak to tu rovnou muzem zavrit.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 6.4.11, 19:24 |
|
 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Hlasuju proti! Jen snad v poradně pro neŠkoda auta by se mohl napsat model vozu. Což nevim jestli se děje, protože tam nelezu. Jinak se mi to líbí jak to je. Vlastně už třeba neco mě štve jak je zašantročená, a stejně tak jak je udělán provoz TW a Bazar. Ty podfóra jsou mi proti srsti. Takže NE! 
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
|
| 6.4.11, 19:29 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|