|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
miomio
|
 Stočený tachometr?
Ahoj všem,
chci se zeptat, jestli existuje něco, nějaký přístroj, na kterém se dají zjistit přesně ujeté kilometry - jestli mě v bazaru nenapálili? Teď mi to je už jedno samozřejmě, nic bych nereklamoval, ale rád bych to věděl, kolik ta má Octávka má vlastně najeto...díky za odpovědi.
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
| 3.2.08, 23:28 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
 Re: Stočený tachometr?
miomio píše: Ahoj všem,
chci se zeptat, jestli existuje něco, nějaký přístroj, na kterém se dají zjistit přesně ujeté kilometry - jestli mě v bazaru nenapálili? Teď mi to je už jedno samozřejmě, nic bych nereklamoval, ale rád bych to věděl, kolik ta má Octávka má vlastně najeto...díky za odpovědi.
Tak pokud nemas servisni knizku, tak to asi nezjistis nikdy ...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 3.2.08, 23:43 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
http://forum.skodahome.cz/ tady je nejakej Cosby a ten o tom neco mlel ... ze to umi zjistit, tak muzes mu zkusit napsat 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 3.2.08, 23:49 |
|
 |
|
Peter50kw
|
Bazary rutinne stacaju tachometry. Najskor zistis km ak zavolas do servisu alebo na STK kde to auto naposledy bolo este pred predajom.
|
| 4.2.08, 13:32 |
|
 |
|
miomio
|
Peter50kw píše: Bazary rutinne stacaju tachometry. Najskor zistis km ak zavolas do servisu alebo na STK kde to auto naposledy bolo este pred predajom.
Tak tohle nebude fungovat, protože ten autobazar dělá zároveň také STK  ...
|
| 4.2.08, 15:20 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
miomio píše: Tak tohle nebude fungovat, protože ten autobazar dělá zároveň také STK  ...
A co předchozí STK? Měly by stačit i emise, naposledy se mě na stav tachometru ptali...
|
| 4.2.08, 15:22 |
|
 |
|
miomio
|
fatal píše: miomio píše: Tak tohle nebude fungovat, protože ten autobazar dělá zároveň také STK  ... A co předchozí STK? Měly by stačit i emise, naposledy se mě na stav tachometru ptali...
A myslíš, že tam budou tak staré údaje? No zkusit to můžu, ale nevím jestli mě neodseknou, že to je už dávno...každopádně díky za tip.
|
| 4.2.08, 15:24 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
miomio píše: fatal píše: miomio píše: Tak tohle nebude fungovat, protože ten autobazar dělá zároveň také STK  ... A co předchozí STK? Měly by stačit i emise, naposledy se mě na stav tachometru ptali... A myslíš, že tam budou tak staré údaje? No zkusit to můžu, ale nevím jestli mě neodseknou, že to je už dávno...každopádně díky za tip.
pokud koktávka jezdila na servis tak ti to řeknou i v servisu, máš ho za vsetínem, autorizovaný servis umí vyčíst počet km z řj, který se normálně nezobrazuje, nevím jak, ale borci umí přemazat i to, a pak se podívej do smlouvy z bazaru zda tam máš počet ujetých kilometrů, nebo stav počitadla, servisní knížka stojí padesít korun, napodobit jde všechno miloš
|
| 4.2.08, 16:20 |
|
 |
|
ventYl
|
na slovensku sa na protokoly o TK a EK pisu kilometre na tachometri bezne, ja mam na jednom (EK) 120000 km a na neskorsom TK 56000, je jasne, ze STK bola robena kvoli predaju v bazari tak, aby stav na tachometri odrazal hodnotu v protokole.
Takisto v povodnej nemenenej servisnej knizke zvyknu byt napisane km, kedy bola prehliadka / oprava robena.
A niektore serivsy lepia na motor nejake nalepky, kedy bol meneny olej. Ak bolo auto servisovane v tom bazare, tak to asi nie je, alebo je zlupnute, ale pohladat by si to mohol.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 4.2.08, 20:26 |
|
 |
|
v.kalandra
Registrován: 3.6.07, 10:36 Příspěvky: 728 Bydliště: Sedlec (okres Litoměřice)
|
Tak jak je to s tim autem? Je fakt ze neco jsem slšel že se dají z ŘJ vydolovat motohodiny a tak.....
Ale taky by mne to zajimalo-mne by spis zajimalo jak se ty Km daji upravovat. Nechci je snižovat, ale naopak. U octavie 1,8T (benzin, 1.řada)
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
| 7.5.09, 13:42 |
|
 |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
Heh..stáčení km..Naprosto běžná věc našic bazárníků..Pozavíral bych je za podvodné jednání,tak jako to mají v DE..Jenže se to špatně dokazuje.. 
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 8.5.09, 17:29 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |