NĚKDO Z CO-čkem sev. morava?
| Autor |
Zpráva |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
 NĚKDO Z CO-čkem sev. morava?
Zdar chlapi,nemáte někdo CO-čko v okolí OV,NJ,FM?Potřeboval bych zavařit prasklinu u zámku 5-tých dveří na fávu..Práce na 15 min..Díky:-)
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 27.5.09, 23:01 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Na takovyhle zadosti rikam ze nemam drat, nebo plyn, hrozna hrobarina 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 28.5.09, 00:01 |
|
 |
|
NOVON
|
Matthes píše: Na takovyhle zadosti rikam ze nemam drat, nebo plyn, hrozna hrobarina 
No to se máš čím chlubit,nejsi náhodou z Prahy??..Já to cočko nepotřebuju půjčit,ani bych si to nedělal sám...prostě hledám někoho,kdo by mi to zavařil...Samozřejmě to nechcu zadarmo..!!!!
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 28.5.09, 18:40 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
NOVON píše: Matthes píše: Na takovyhle zadosti rikam ze nemam drat, nebo plyn, hrozna hrobarina  No to se máš čím chlubit,nejsi náhodou z Prahy??..Já to cočko nepotřebuju půjčit,ani bych si to nedělal sám...prostě hledám někoho,kdo by mi to zavařil...Samozřejmě to nechcu zadarmo..!!!!
Co sem pletes mesta? To zaprve a za druhe, ne Matthes neni z Prahy. Druha vec. Z toho tveho prispevku hadam, ze svarovat moc neumis, takze je namiste otazka, jak jsi vydedukoval, ze to bude na 15 minut? Vubec se Matthesovi nedivim, znam tohle moc dobre akorat v jinym oboru. Vzdycky to trva minimalne 4x tolik a navic je to neco zapeklityho. Navic se pak jeste dozvim, ze nejakej Franta rikal, ze sem to posral a von, ze by to zmaknul lip a rychlejc a zadarmo 
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
| 28.5.09, 19:20 |
|
 |
|
NOVON
|
OK OK CHLAPI...ser.. na to seženu si někoho osobně..
Těm kdo byli ochotni pomoci děkuju..
Majlanky:Kua.ty musíš být chytrák jak cip..4 cm svaru a hodinu roboty???
..val do řiti.. 
|
| 28.5.09, 19:26 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Diky za zastani, jsem kousek od Prahy kdyby to nekoho zajimalo. No a proc to pisu? Pac to zacne malou dirkou a skonci se u nekolika platu plechu.
|
| 28.5.09, 19:52 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Majlanky píše: NOVON píše: Matthes píše: Na takovyhle zadosti rikam ze nemam drat, nebo plyn, hrozna hrobarina  No to se máš čím chlubit,nejsi náhodou z Prahy??..Já to cočko nepotřebuju půjčit,ani bych si to nedělal sám...prostě hledám někoho,kdo by mi to zavařil...Samozřejmě to nechcu zadarmo..!!!! Co sem pletes mesta? To zaprve a za druhe, ne Matthes neni z Prahy. Druha vec. Z toho tveho prispevku hadam, ze svarovat moc neumis, takze je namiste otazka, jak jsi vydedukoval, ze to bude na 15 minut? Vubec se Matthesovi nedivim, znam tohle moc dobre akorat v jinym oboru. Vzdycky to trva minimalne 4x tolik a navic je to neco zapeklityho. Navic se pak jeste dozvim, ze nejakej Franta rikal, ze sem to posral a von, ze by to zmaknul lip a rychlejc a zadarmo  Radši pomlč prosim tě. Mě svařil borec karoserii prasklou u ohybu co de pod kufr a jak navazuje podlaha pod pedálovkou za 5 minut a díra to byla jako kráva přiiblížně 15 - 20cm tak neříkej, že je to nějakej velkej problém a hlavně v 90% případů jsou lidi z prahy a blízkého okolí pěkně nafoukaní a tohle to jen potvrdilo.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 28.5.09, 19:54 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jj něco takovýho znám  nejdřív to bylo přibodnutí držáku sedačky a skončilo to vyvářkou podlahy 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 28.5.09, 19:55 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11981 Bydliště: Český Těšín
|
Mohl bych se ti zeptat, pokud bys dojel do ČT.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 28.5.09, 20:03 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Josef.Radocha píše: Radši pomlč prosim tě. Mě svařil borec karoserii prasklou u ohybu co de pod kufr a jak navazuje podlaha pod pedálovkou za 5 minut a díra to byla jako kráva přiiblížně 15 - 20cm tak neříkej, že je to nějakej velkej problém a hlavně v 90% případů jsou lidi z prahy a blízkého okolí pěkně nafoukaní a tohle to jen potvrdilo.
 Prosimte neplet si shnilotinu a prasklinu, to je docela zasadni rozdil. A nafoukanej nejsem (blizke okoli P), proste sbiram zkusenosti, delam sam rukama a pak neco diky tomu vim...
|
| 28.5.09, 20:03 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Matthes píše: Josef.Radocha píše: Radši pomlč prosim tě. Mě svařil borec karoserii prasklou u ohybu co de pod kufr a jak navazuje podlaha pod pedálovkou za 5 minut a díra to byla jako kráva přiiblížně 15 - 20cm tak neříkej, že je to nějakej velkej problém a hlavně v 90% případů jsou lidi z prahy a blízkého okolí pěkně nafoukaní a tohle to jen potvrdilo.  Prosimte neplet si shnilotinu a prasklinu, to je docela zasadni rozdil. A nafoukanej nejsem (blizke okoli P), proste sbiram zkusenosti, delam sam rukama a pak neco diky tomu vim... Tys to viděl? Já ne a podle toho co psal je nejedná o shnilotinu ale prasklinu a co vím tak u zadního zámku ti favoriti praskaj velice rádi.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 28.5.09, 20:08 |
|
 |
|
Jarda S.
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
no co to svaří a rupne to vedle sváru 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 28.5.09, 20:19 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
NOVON píše: OK OK CHLAPI...ser.. na to seženu si někoho osobně.. Těm kdo byli ochotni pomoci děkuju.. Majlanky:Kua.ty musíš být chytrák jak cip..4 cm svaru a hodinu roboty??? ..val do řiti.. 
To bylo osklive a zbytecne. Ja sem nenapsal, ze tvuj 4cm svar bude trvat hodinu, psal jsem, ze vetsinou jsou odhady velice poddimenzovane. Nevim proc se do me hned poustite(jeste s Josefem). Jenom jsem upozornil, ze Matthes neni z Prahy a ze je velice predpojate clenit lidi podle mest. Treba tebe bych zaradil mezi sprostaky bez spetky slusnosti a je mi jedno kde bydlis. Clovek napise prispevek a ty ho hned ohodnotis nizkym IQ, posles ho nekam, kam v zivote nemuze dojit a jeste vetu uvedes necim, co je ve skutecnosti povolani...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
Naposledy upravil Majlanky dne 28.5.09, 20:43, celkově upraveno 1
|
| 28.5.09, 20:37 |
|
 |
|
Jarda S.
|
kdyby byl diplomat tak že tam pošle takovým způsobem že se tam budeš těšit 
|
| 28.5.09, 20:41 |
|
 |
|
NOVON
|
Majlanky píše: NOVON píše: OK OK CHLAPI...ser.. na to seženu si někoho osobně.. Těm kdo byli ochotni pomoci děkuju.. Majlanky:Kua.ty musíš být chytrák jak cip..4 cm svaru a hodinu roboty??? ..val do řiti..  To bylo osklive a zbytecne. Ja sem nenapsal, ze tvuj 4cm svar bude trvat hodinu, psal jsem, ze vetsinou jsou odhady velice poddimenzovane. Nevim proc se do me hned poustite(jeste s Josefem). Jenom jsem upozornil, ze Matthes neni z Prahy a ze je velice predpojate clenit lidi podle mest. Treba tebe bych zaradil mezi sprostaky bez spetky slusnosti a je mi jedno kde bydlis. Clovek napise prispevek a ty ho hned ohodnotis nizkym IQ, posles ho nekam, kam v zivote nemuze dojit a jeste vetu uvedes necim, co je ve skutecnosti tak krasne...
Ok,ok promin..Myslím si,že odhad na to jak je to náročné už nějaký mám-15 let hraní si s auty..Prostě prasklina na 3-4 centimetrové body..Chcu to opravit,dokud to ještě drží a i proto,nebot mi nejdou odjištovat 5-te dveře od řidiče,bo páčka v zámku potlačí na zámek a ten se díky prasklině vyhne..místo,aby dveře odskočily..Zítra to vyfotím ..
|
| 28.5.09, 20:47 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |