najdu ve velkem TP čislo TZ?
Chtěl jsem prodat tažné a kupující k přihlášení potřebuje kopii TP auta, ze ktereho bylo tazne vymontováno. Koukal jsem na to a jsou tu pouze hmotnosti voziku, pak spojovací zařízeni A 50-X (razítko u toho) ale nic víc.
Pak by me zajímalo jak poznaji ze to je ten pravy TP ze ktereho tazne pochazi, kdyz zde neni cislo tazneho. Ze by na magistrate meli nejakou dalsi evidenci která jim vyjede po zadani cisla technicaku?
diky
_________________ Škoda Octavia TDi Škoda Felicia MPi VW Golf mk1 1.6TD VW Golf mk1 1.9D automat
No ja daval novy TZ a cislo mi tam taky nenapsali. Mel bys mit original typovej list ve kterym to je napsany. Ale treba ja sem mel docela stesti, protoze vyrobni cislo na TZ a v listu mi nesouhlasilo. No nebyl cas..... takze ja si nestezuju.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků