Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 30.6.26, 00:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Není tu někdo ze servisu Škoda? Nebo správce vozovýho parku? 
Autor Zpráva

Příspěvek Není tu někdo ze servisu Škoda? Nebo správce vozovýho parku?
Chlapi, nedělá tu někdo z vás nebo neznáte někoho, kdo dělá ve Škoda servisu, nejlíp s nějakým rozumným vedoucím.. Potřebuju nějaký vstupní data na diplomku(Fabia, Octavia), potřebuju hlavně ceníky servisních úkonů, ceny ND, plány servisních úkonů, prostě jak si to účtuje servis..Vybrat jsem si mohl v podstatě jakoukoliv značku, ale škodovek jezdí mraky, je to tuctovka, takže proto, ale není to pevný..Nejlíp v Praze nebo na Vysočině,i do Brna třeba zajedu, ale dneska se dá všechno řešit po netu, takže není podmínkou..

Taky by možná bylo zajímavý, kdyby někdo znal správce vozovýho parku v nějaký firmě, kde maj hafo služebních aut
(škodovek, nebo i jiných), abych nemusel jen prognózovat a modelovat, ale měl čísla z reálu.

Jinak mi nejde o nějaký konkurenční ceny jednotlivých servisů nebo tak něco, jde mi o nákladovou analýzu jednotlivejch modelů (různý motorizace, benzín X diesel)..nic z toho nemusím a nehodlám někde propagovat, prostě potřebuju nějaký vstupní data, abych s nima mohl operovat..

Díky za každej postřeh nebo tip na někoho takovýho..

13.1.09, 16:09
Příspěvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
zkus někde stáhnout http://www.war-king.cz/viewforum.php?f= ... t_letter=A, prostě AMP TEC tam máš všechno :roll: servisní plány doby oprav a ceník si vymysli od 500 do 900, ceny dílu si najdeš na autokelly.cz a bude z tebe nejlepší servisák v širokém okolí :D miloš

13.1.09, 17:40

Příspěvek 
paya777> no to bude diplomka hadr, velice presne pocitani z nepresnymi cisly.

14.1.09, 10:37
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Dusche píše:
paya777> no to bude diplomka hadr, velice presne pocitani z nepresnymi cisly.

máš stejně jedno v každém servisu stojí jinak díly a práce, normy práce to je komedie která vachčí tak na novém autě a velmi zkušený mechanik, na starém autě a mladý si vydělá na slanou vodu miloš

14.1.09, 19:05

Příspěvek 
Chlapi, já vás chápu, sám bych v životě auto do značkovýho servisu nedal, na to nejsem moc bohatej, a hlavně u ojetiny je to podle mě zbytečný.. a sám taky pochybuju o smyslu takovýho počítání, je to jen modelování náročnosti provozu, samozřejmě, že kdybych chtěl dělat něco užitečnýho, tak by mělo nějakou vypovídací hodnotu sledovat nějakej vozovej park služebáků, a hlavně náklady na opravy by s tím slušně zamávaly, a bejt to tak několik desítek aut, to by teprve bylo..a sledovat to od nákupu do odpisu, hodně by mě zajímaly třeba služební HTP co s tím borci lítají po dálnici služebně, co se do toho musí nacpat řekněme za 150 tkm..no prostě něco takovýho, ale dneska se všechno vede v elektronický podobě, a nikoho neznám, kdo by s tímhle pracoval, i když si myslím, že takový údaje nejsou nic tajnýho, a pokud by je člověk nemohl porovnávat s nějakým jiným vozovým parkem (jiná značka auta) se stejnou statistickou vypovídací hodnotou, tak by to zase bylo k ničemu..jen by člověk mohl říct, ha, ta fábie htp stála za dobu provozu ve firmě 12 kč/km, nebo tak něco..takže asi tak. Jinak v tý práci dělám i jiný věci, třeba úbytky hodnot apod.

to Slovacek.Milos:
Chlape díky moc za tip na ten program, nikdy sem o něm neslyšel, a vypadá to dost dobře, ale zatím se mi nedaří stáhnout část 6, která je na serveru, kterej nefunguje, ostatní mám, ale i tak netuším, jestli to půjde rozchodit, ale bylo by to moc super! Jinak kdybych stáhl i tu část co mi chybí, tak to rozbalím tak, že kliknu na tu první, nebo to musím přes nějakej spec. program rozlouskat? Díky moc za radu!

14.1.09, 20:04
Mistr mechanik

Příspěvek 
potřebuješ jen normu práce třeba těsnění hlavy 2 hodiny sazba za hodinu 500 to je 1000 + těsnění 200 je 1200 + 19% DPH a calenzibite

14.1.09, 22:16

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
potřebuješ jen normu práce třeba těsnění hlavy 2 hodiny sazba za hodinu 500 to je 1000 + těsnění 200 je 1200 + 19% DPH a calenzibite

A co když jsou utopené vložky? To pak přeci za 2h nejde stihnout :shock:

14.1.09, 22:25

Příspěvek 
Máš další onormovaný podoperace. Např hlavu musíš stihnout za 2 hodiny včetně kontroly přesahů. Vymezení přesahu 1 válce např. 2h, odvrtání zalomenýho šroubu 5h, atd. Tak se to načítá.

14.1.09, 22:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Aha :)

14.1.09, 22:29
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
:lol: je vidět že ste nikdy v tom servisu nebyli :lol: tak se dělá všechno o 70% rychlejc než byste byli schopný to udělat vy

14.1.09, 22:32
Profil ICQ

Příspěvek 
Já si na výměnu těsnění pod hlavou plánuju celej den, protože vložky se musej podložit prakticky pokaždý a pokud všechno jde (nezalomí se šroub) tak to mám tak za 8h práce. V servisu to všechno stihnou za 2-3h?

14.1.09, 22:36

Příspěvek 
Šemik píše:
Já si na výměnu těsnění pod hlavou plánuju celej den, protože vložky se musej podložit prakticky pokaždý a pokud všechno jde (nezalomí se šroub) tak to mám tak za 8h práce. V servisu to všechno stihnou za 2-3h?

v servisu tohle nedělaj :wink: :oops:

14.1.09, 22:37
Profil ICQ

Příspěvek 
lord_sef píše:
...vymena trubek brz. na celem aute 1000kc i s praci a brzdovyma valeckama novyma a trubkama novyma + hadice....

A na jakym autě šmarjá? :shock:

14.1.09, 22:42

Příspěvek 
Šemik píše:
A na jakym autě šmarjá? :shock:

Podle profilu asi Fávo, to ti ale ještě doplácel na materiál ne? Pokud se mýlím tak mě opravte, ale Fa má snad 6 trubek, dejme tomu kus za 60kč tedy celkem cca 360, dva solidní brzdový válečky dozadu cca 400, hadice 4x80 = 320 a jsme za hranicí litru a ještě nemáme ani všechen materiál, chybí brzdovka a další drobné věci.. Jestli tohle vyměnil celkem za 1000CZK tak pracoval zadarmo a ještě ti přispěl na auto :D

14.1.09, 22:53

Příspěvek 
servis má trošku jiný ceny :wink:

14.1.09, 22:57
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další