|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Xfanthom
|
 Zasekle pasy
Dobry den, potreboval jsem se dostat ke spinaci svetel do interieru u ridice ... sundam tedy pasy z te matky dole a kdyz potrebuji pasy zpet zamontovat tak mi nejdou stahnout dolu zpet k te matce, ktera pasy dole drzi .... nevite prosim co s tim ? .... pasy jdou jakoby jen zavinout a uz se nerozvinou .... nevim si rady. jako by se vzdy zasekli kdyz se pokusim rozvinout .... a silou to take nejde
|
| 6.9.08, 15:01 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Xfanthom
|
Jde o felicii
|
| 6.9.08, 15:07 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11981 Bydliště: Český Těšín
|
Jak jsem psal vedle, namontli je zpátky, budou zase fungovat jako předtím. Taky mě to kdysi zaskočilo a asi hodinu jsem si s něma hrál, promazával nastavoval...až pak jsem přišel na to, že fungují jen když jsou v té stejné poloze jako v kastli....i proto mají na sobě nálepky umístění a nejsou záměnné.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 6.9.08, 16:15 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
gokralik píše: Jak jsem psal vedle, namontli je zpátky, budou zase fungovat jako předtím. Taky mě to kdysi zaskočilo a asi hodinu jsem si s něma hrál, promazával nastavoval...až pak jsem přišel na to, že fungují jen když jsou v té stejné poloze jako v kastli....i proto mají na sobě nálepky umístění a nejsou záměnné.
presne tak pásy fungujú iba vo svojej pracovenj polohe, je tam gulička ktorá je v takej jamke, ak sa nakloní vyskočí z jamky a zatlačí aretačný mechanizmus, preto aj zadné pásy niesú zámenné pokiaľ po zhodení krytky ten mechanizmus neprehodíš do opačnej polohy...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 6.9.08, 16:22 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
jj. Jak pise Gokralik. Oni maji navijeci pasy polohovej snimac(mechanickej) a jak neni pas ve spravne poloze(to je kdyz je +- nekolik ° od vodorovna k podelne ose) tak se neoviji... Kdyz si vsimne tak kdybys mel nakloneny auto treba na cyklistickym ovalu tak ti nepujde pas odvinout...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
| 6.9.08, 16:24 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11981 Bydliště: Český Těšín
|
Určitě se ti to už stalo. Třeba při vjezdu do nějaké zahrady či podobně, kde je velký úhel stoupání...ten stejný problém.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 6.9.08, 16:26 |
|
 |
|
Xfanthom
|
Tak klobouk dolu ... diky .... o tomhle jsem nemel ani potuchy i kdyz na tom pasu bylo neco psany o ° ale me to netrklo  .... kdybych zase neco potreboval vim na koho se obratit .... jdu dodelat konecne ten stmivac .... cest
|
| 6.9.08, 17:33 |
|
 |
|
kingbacker
|
Jak je psáno výše, stejný problém jsem řešil v 130ce, jak se natahly, jsem byl zoufalej, tak jsem je pomalu povyskubal, a pak jak jsou pripevneny, uz zacly fungovat normalne. staci kdyz jsou odvinute jako pri prisroubovani
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
| 7.9.08, 21:12 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|