|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Ostrikovace maji maly tlak - strikaji jenom cruckem -sterac?
| Autor |
Zpráva |
|
borek
|
 Ostrikovace maji maly tlak - strikaji jenom cruckem -sterac?
Z niceho nic mi oba 2 dosavadne dobre strikajici ostrikovace predniho skla prestaly strikat dostatecne daleko, ale zvladnou to malym proudem jenom 10-20 cm - ucpaly se nebo se pokazila nejaka pumpa ci motorek? Jak to popravit?
Zadni ostikovac nefungoval uz od nova, ale ted prestal spolu se obrysovymi svetly fungovat i sterac - cim by to mohlo byt?
Jake doporucujete predni sterace rozmer/znacku nebo je to jedno ty stare delaji strasne smouhy
Dekuji
_________________ Fabia kombajn 1.4MPi 16V 55kW 4/2003 ambiente interier blue edition na pojezd
|
| 18.8.08, 22:41 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11981 Bydliště: Český Těšín
|
 Re: Ostrikovace maji maly tlak - strikaji jenom cruckem -ste
borek píše: Z niceho nic mi oba 2 dosavadne dobre strikajici ostrikovace predniho skla prestaly strikat dostatecne daleko, ale zvladnou to malym proudem jenom 10-20 cm - ucpaly se nebo se pokazila nejaka pumpa ci motorek? Jak to popravit?
Zadni ostikovac nefungoval uz od nova, ale ted prestal spolu se obrysovymi svetly fungovat i sterac - cim by to mohlo byt?
Jake doporucujete predni sterace rozmer/znacku nebo je to jedno ty stare delaji strasne smouhy Dekuji
Jo tak nejdříve zkontroluj pojistky. Svítí zadní mlhovky, couvačky a osvětlení SPZ? Jestli ne, tak hledej skřípnuté dráty v tom kachním krku co jde do pátých dveří. U těch ostřikovačů zkontroluj kabeláž...rozpoj, očisti, přestříkni konkorem...nemáš náhodou málo náplně v nádržce?
Já ti nevím hochu...tobě se sere snad úplně všechno  vem multimetr, náhradní baterku a měř!
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 18.8.08, 23:48 |
|
 |
|
Neex
|
Můžeš mít motorek zanesený vodním kamenem jestli tam někdo lil obyčejnou vodu. Nebo máš v háji jednocestný ventil na hadičce od čerpadla.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
| 19.8.08, 00:02 |
|
 |
|
FerdikF
|
Mě se jednou dostal fridex na uhlíky a pak se to taky vůbec netočilo.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
| 19.8.08, 06:51 |
|
 |
|
borek
|
 Re: Ostrikovace maji maly tlak - strikaji jenom cruckem -ste
gokralik píše: borek píše: Z niceho nic mi oba 2 dosavadne dobre strikajici ostrikovace predniho skla prestaly strikat dostatecne daleko, ale zvladnou to malym proudem jenom 10-20 cm - ucpaly se nebo se pokazila nejaka pumpa ci motorek? Jak to popravit?
Jake doporucujete predni sterace rozmer/znacku nebo je to jedno ty stare delaji strasne smouhy Dekuji Jo tak nejdříve zkontroluj pojistky. Svítí zadní mlhovky, couvačky a osvětlení SPZ? Jestli ne, tak hledej skřípnuté dráty v tom kachním krku co jde do pátých dveří. U těch ostřikovačů zkontroluj kabeláž...rozpoj, očisti, přestříkni konkorem...nemáš náhodou málo náplně v nádržce? Já ti nevím hochu...tobě se sere snad úplně všechno  vem multimetr, náhradní baterku a měř!
- V nadrzce je mix h2o a te tekutiny do ostrikovacu temer po vrsek - zacalo to delat z niceho nic
- na pojistky se podivam - jak poznam, ze je nektera z nich spatna? mlhovky, brzdy, smerovky, couvacky sviti, nesviti jenom obrysovky a osvetleni SPZ - tam mam podezreni na zarovku. Vzadu v kufru jsem si ted rano vsiml jednoho dratu, co by mel byt zrejme ukostrovaci, tak, jsem ho prisrouoval ke sroubu drzici plastove oblozeni na karoserii, ale zadna zmena
- co je to konkor?
jo, je to "auto" na dojezd
_________________ Fabia kombajn 1.4MPi 16V 55kW 4/2003 ambiente interier blue edition na pojezd
|
| 19.8.08, 09:14 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Je třeba zjistit, jestli je problém mechancký-ucpáno ap., nebo elektrický-špatná kostra, lukasy... Jestli zároveň s tím přestalo fungovat něco dalšího z elektriky, asi bych začal hledat chybu tam.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 19.8.08, 09:17 |
|
 |
|
gokralik
|
Ten ukostřovací drátek tam mám pro světýlko, ale je to samodomo...jiná kostra by tam jen tak viditelná neměla být.
Konkor nebo jak se to jmenuje je pro mazání elektrických zařízení.
A když už liješ do ostřikovačů vodu, tak prosím aspoň destilovanou.
Jestli je to auto na dojezd, proč se s ním chceš tak mazlit, když ti na něm zjevně nic nefunguje?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 19.8.08, 10:03 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Já lil vždycky do ostřikovačů vodu z vodovodu, kde je problém?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 19.8.08, 12:48 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
gokralik píše: Ten ukostřovací drátek tam mám pro světýlko, ale je to samodomo...jiná kostra by tam jen tak viditelná neměla být. Konkor nebo jak se to jmenuje je pro mazání elektrických zařízení.
A když už liješ do ostřikovačů vodu, tak prosím aspoň destilovanou.
Jestli je to auto na dojezd, proč se s ním chceš tak mazlit, když ti na něm zjevně nic nefunguje?
Konkor je olej, na kontakty je Kontox 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 19.8.08, 13:19 |
|
 |
|
gokralik
|
michalkatka píše: Konkor je olej, na kontakty je Kontox 
Já věděl, že se to tak nějak jmenuje, ale nemohl si vzpomenout. 
|
| 19.8.08, 19:21 |
|
 |
|
Šemik
|
Tyhle spreje jsou naprd, shnije to stejně. Na kontakty jedině vazelínu 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 19.8.08, 21:05 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Šemik píše: Tyhle spreje jsou naprd, shnije to stejně. Na kontakty jedině vazelínu 
tyhle spreje sou dobry, pokud ti napr. zacina odchazet potenciometr, sprej to jeste na chvilicku spravi...v podstate je to vodivej lak ve vzlinajicim rozpoustedle, proto ochranit kontakty pred korozi nemuze a ani neumi...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 19.8.08, 21:22 |
|
 |
|
Šemik
|
Jako to jo, na očistění jsou dobré, ale třeba aby zabránily oxidaci to ne.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 19.8.08, 21:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|