|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 Re: alkohol za volantem
Já pořád nechápu ale pointu jinak podobně jsem na tom byl já, 14 dní po tom co mě vrátili papíry za rychlost tak večer v baru do 11, 6piv 3 dospělý finský a ráno si to štráduju o půl šestý autem do práce a 100 metrů před firmou HALT, fešáci už si mě brali na kraj, doklady všechno cajk povidá jestli jsem pil před jízdou alkohol řikám že ne tak fešák povídá že si dejchnem, v ten moment jsem byl orošenej jak lahváč a krve by se ve mě nedořezal, vytáhnul flašinet, no už jsem se hrnul jak mu to vožužlám povidal že to už ne, že teď se fouká z 5ti centimetrovej vzdálenosti, tak jsem mu na to fouknul, povidal že cajk ale neukázal mě to kdo ví co tam bylo, no prej evidentě spěchám do práce že mě nebudou zdržovat, nashledanou. Hele zaparkoval jsem auto, jak jsem došel na šatnu a pak na dílnu ani nevim jak jsem z toho byl uplně mimo, na dílně dva kelímky od kafe se slivovicí a ještě odpoledne jsem to rozdejchával že jsem "zřejmě" nic nenadejchal.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 24.12.11, 00:55 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |