| Autor |
Zpráva |
|
jansjans
|
 Re: Co projde přes STK?
--> MSG Chápu to dobře, vytkli ti jenom ty hydrokorektory, nebo i něco jinýho? To jsou kojoti...
_________________ Volvo 940 B230FB aut. '91 dříve: Škoda Favorit 136L '90, LPG
|
| 24.3.11, 13:22 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
MATTESS
|
Že dělá svoji práci poctivě, tak je ko*ot? Oslňování je dost nebezpečné
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 24.3.11, 13:27 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nevim co se rozčilujete, jednou to má bejt funkční tak to prostě funkční bude že to nechcete řešit je jenom váš problém ...
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 24.3.11, 13:27 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
MATTESS píše: Že dělá svoji práci poctivě, tak je ko*ot? Oslňování je dost nebezpečné o tom oslňování se dá polemizovat, ono některý auta oslňujou daleko víc 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 24.3.11, 13:28 |
|
 |
|
jansjans
|
No o poctivosti techniků na STK se radši nebudu vyjadřovat... Oni moc dobře vědí, že tohle je vlastnost, ne vada, že hydrokorektory po čase přestanou fungovat.
|
| 24.3.11, 13:30 |
|
 |
|
MATTESS
|
Pokud jsou správně seřízená, tak to není vina uživatele, ale výrobce. To je trošku něco jiného 
|
| 24.3.11, 13:31 |
|
 |
|
MATTESS
|
jansjans píše: No o poctivosti techniků na STK se radši nebudu vyjadřovat... Oni moc dobře vědí, že tohle je vlastnost, ne vada, že hydrokorektory po čase přestanou fungovat. Kecy. Až Ti rupne brzdová trubka, taky se budeš ohánět tím, že to rezne samo, že to je vlastnost? Když mi v autě něco nefunguje a vím o tom, jsem osel, že s tím jedu na STK a ještě se čílím, že mi vyrazí
|
| 24.3.11, 13:33 |
|
 |
|
MSG
|
Jo, byly to jen ty světla. 8 drobných vad, co jsem měl předloni, naopak neodhalili  Když jsem si stěžoval odkázali mě na výrobce a ministerstvo dopravy. Taky bláboli, že všechny feldy a fáva k nim jezdí jen s funkčními hydrokorektory. Mates: jasně, ale zrovna tahle vada je 50:50, někde bez problémů, někde tě s tím vyhodí. Já jsem s tím zatím normálně procházel (bez známostí).
|
| 24.3.11, 13:44 |
|
 |
|
jansjans
|
--> MATTESS Nesrovnával bych otázku stavu brzdové soustavy nebo jiné, životně důležité části s takovou prkotinou, jako jsou už tolikrát citované hydrokorektory.
--> MSG No asi ti nezbyde, než koupit nový, protože kdybys tam dal elektricky ovladatelný, nejsem si jist, jak se budou tvářit tentokrát... podle mě tě můžou znova odkázat na MDČR, že je to nedovolená úprava.
|
| 24.3.11, 13:57 |
|
 |
|
MATTESS
|
No, asi to prkotina nebude 
|
| 24.3.11, 14:05 |
|
 |
|
MSG
|
No jsem se ptal, že prej elektrický nevadí, že je prej jen zajímá jestli se to sklápí. Ale jak jsem je pak poslal do pr..., tak možná že by změnili názor, kdybych s tím přišel  Takže to nebudu riskovat a dám ty vodní.
|
| 24.3.11, 14:06 |
|
 |
|
MSG
|
MATTESS píše: No, asi to prkotina nebude  Když s tím ba půlce STK projdeš, tak to něco znamená... S blbejma brzdama nejprojdeš nikde.
|
| 24.3.11, 14:07 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Oficiálně s tím neprojdeš nikde, je to klasifikováno jako závada B. Pokud to někde technik přehlédne, nebo tomu nevěnuje pozornost, to je věc druhá... oslnění od protijedoucího auta například v zatáčce nebo kvůli tomu přehlédnout chodce je věc krajně nepříjemná a proto je funkce hydrokorektoru pro tenhle druh auta prostě potřeba.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 24.3.11, 14:14 |
|
 |
|
big.jedla
|
no já bych to s tím oslnění neviděl tak horké... když mi vytekly hydrokoektory tak světla padly až dolu že mi svítily 2m před auto a ani vyšroubováním toho štelungu na max se nedostaly na normální polohu...
jinak mám elektrické a na STK když je seřizoval nic neříkal ale to bude asi jak kde no
a upřímně řečeno u aut která to mají funkční... 90% lidí s tím v životě ani nehne bez ohledu na naložení kufru
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
| 24.3.11, 16:12 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Mě baví jak tu brečíte na téma oslňování. Přitom felda nebo fávo svítící na dálkáče přímo do xichtu je v porovnání s průměrným MPV s xenony bludička...  Hydroštely mám úplně pryč a nikoho neoslňuju, stačí nemít světla naméřené nahoru ale normálně dopředu...  Kupodivu ani s běžným nákladem se oslňování nekoná... Ale je mi jasné, že pro některé jsem nyní sériovým vrahem... 
|
| 24.3.11, 16:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |