Kolik tak žerou nové motory 1.2 TSi
| Autor |
Zpráva |
|
varok
|
 Re: Kolik tak žerou nové motory 1.2 TSi
V tom máš pravdu Milošu, ty 1,6ky jsou všechny hrozní žrouty. Ty moderní typy už možná ne, ale ty starší z Octávie I, Golf IV, Audi A3 a Seaty myslím Cordoba žerou v průměru kolem 8L a to je sakra hodně. Přitom by mohli do 7L/100km. Ale že ti žere OII a OIII v kombajnu benzínový motor kolem 3,5L/100km ti nevěřím. To by jsi musel jezdit 85% z kopců.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 17.12.20, 13:27 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nejlepší spotřebu s tsi 1.2 jsem ted vzpoměl, kokta OII kombi, natankoval jsem v luhačovicích stooktan benzina a jel do rožnova, tam mě vykoupali v mladině pěkně vožrali pivem, dali zabíjačku, vše super a ve veselí nad mor jsem měl na palubáku 3.00, asi jsem to už někde psal, u tohoto motoru manželka tankovala kdekoliv a najela jednou v zimě 500 km, to mě nasralo a jedině EO optilal téměř vždy stejný nájezd skoro 900km, na slovensku jedině slovnaft a to se dívám na dveře jestli to nemá nějaký pronajímatel, a v cizině OMV, s cizinou jsem skončil už jedině letadlo, rodina chtěla ale auto že prej chtějí vidět kus světa, říkám jim kupe si dobré baterky abyste v noci na ten svět viděly, a ty chorvatské pojebané kolony pětihodinové nebo zatopené tunely, to nemusím, spotřeba jak jsem psal 4.4 1,2 tsi i 1.O tsi kokty kombi
|
| 20.12.20, 17:26 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: No já jsem právě  četl pár recenzí jak testovali ty 1.2TSI a 1.0TSI. jak Fábie, tak Octávie a Superb. Spotřeba úplně jiná než na papíře. já jsem právě nic nečetl ale za tím volantem sedím, píšu co stěma autama dokážu, když jsem si prosadil u manželky OIII 1.0 tsi tak si lidi klepali na čelo, to tě prej budou do kopce tlačit, to mi říkal i bratránek si vybral OII 75 kW  to má ten pojebaný fén s přidáváním paliva aby se ohřál hned kat, to žere po městě jak tank a tratě to nedostane pod 7.5, ted si přikoupil golfa a on jezdtí s otáčkoměrem pořád to musí být v zeleném, správně řadit, a ted mu třeba ukáže palubák přeřad ze čtverky na šestku, to přeci není možné, po čtverce se řadí pětka, a jeho stará mi řekla super věc, ¨ tyto auta milošu už nemožeš spravovat, to sa spravuje už enom týma počítačama a to ty nemáš  co hlavně mám od další blbosti klid  bratránek je velký motorkář pořád se někde fotí na motorkách, nakupuje si oblečení, mění na face profily s motorkama, ale žádnou asi nikdy neřídil, jsem mu pujčil 638, výjezd na zelenou vodu kde jsme měli kdysi sraz, furt stál, furt mu něco nešlo, a když jsme odbočovali v novem městě k hospodě na zelené vodě tak to asi ve 3O km položil a ustlal si na zemi, trochu se podřel, a od té doby se už jen fotí na drahých motorkách navštěvuje motosrazy, a tak no 
|
| 20.12.20, 21:05 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
O III kombi 1.0 TSi palivo EO optimal cesta do madarska lázně mošon a zpět spotřeba 3.6/100 projel jsem 9,76 litru na 272 km
nevím jestli jsem psal 100 oktan měl u 1,2 tsi vliv na výkon i spotřebu
na 1.O TSi to znát není je to stejné
|
| 22.4.22, 20:37 |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
Už som sa zľakol, že na ten 100 oktan benzínu v nádrži pribudlo  AKo majiteľom Octavii I TDi  Vcelku ťažko uveriteľné, ale áno, principiálne sa to asi dá, vid výsledky eko rallye. Ono sa ot aj vraví, že tieto nízko objemové motory sú hodne závislé na zachádzaní s pravou nohou  Ja osobne som s 1,2 TSi v Ibize kombi myslím 63kW jazdil do 6L/100 dlhšiu trasu. Inak kamarát jazdí na Octe 2 1,6b, ale neviem presne, ktorý motor, dlhšie trasy pod 5l/100. Myslímže spomínal 4,5l. A to nielen v rovinatom teréne. Ale ja zasa vravím, že tak, ako ideš hore kompcom, ideš aj dolu kopcom a tam spotreba nulová. Ale on asi jazdí ako dôchodca. No kolenovrt, no
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 1.5.22, 20:30 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dneska v madarsku jsem natankova OMV natural 95 cena 32.49 kč za litr, 0 III 1.0 TSi, pravou nohu neřeším jedu na tempomat podle vyhlášky spotřeba 3.4 L ekojízda předjel jsem rikšu a jedno auto podle vyhlášky je to reálně obec pod 50 a mimo obec 85, tachák podle stacionárních měřáků ukazuje více, spotřeba podle tankování odpovídá co tankuju to víte jedině EO optimal, na slovensku slofnaft, a kdekoliv v cizině preferuju OMV, vif dávám max mililitr na litr, kurna v madarsku i fronty, při hranici s sk to je jasné ale už od rána  a ve vnitrozemí OMV osum tankovacích míst a před vjezdem ke stojanu aut a aut, v 8.05 hodin neděle 
|
| 1.5.22, 20:41 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
minulý týden madarsko 1.0 TSi na tempomat obec 53 a tem, mimo obec 95 a tem v mošonu spotřeba 3.2 palivo optimal EO voyager III ten mi nejede víc jak 130 a do kopců se moc nehrne, ale krásná spotřeba do pieštany na 100 km 6.8 l, 2.5 TD, váha 2 tuny, palivo vlastní výroba 
|
| 22.6.22, 22:37 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |