Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 30.6.26, 06:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Při prodeji ojetiny se bude platit ekologický poplatek 
Autor Zpráva

Příspěvek Při prodeji ojetiny se bude platit ekologický poplatek
http://ekonomika.idnes.cz/pri-prodeji-o ... nomika_abr

No sakra, mám auto napsaný babičku :D

19.7.08, 11:54
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Metal (urg)

Příspěvek Re: Při prodeji ojetiny se bude platit ekologický poplatek
Nepér píše:
http://ekonomika.idnes.cz/pri-prodeji-ojetiny-se-bude-platit-ekologicky-poplatek-pgh-/ekonomika.asp?c=A080718_210348_ekonomika_abr

No sakra, mám auto napsaný babičku :D

Já su pro defenestraci!! po´dmě ty *cenzurováno* vyházet z oken!! Sem se tak nasral že už nemám ani chuť na oběd :sick: :sick: :evil: :evil: To je fakt banda hajzlů v té vládě! Se úplně stydím že ten kripl Topolánek je ze Vsetína, on jeho fotr byla pěkná estébácká kur*a,takže se ani moc nedivím. Já bych fakt blil :sick: :sick:

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

19.7.08, 12:07
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
serte na to, jeden to schválí, druhej to zruší, do roka a do dne, všecko bude jinak.... já bych se s tím nerozčiloval, to máte jako radar a městká policie, můžou, za chvíli jim to zakážou a už se chystá novela, která to povolí. Hlavně že máme o čem rozhodovat na vládě.

19.7.08, 12:10
Profil ICQ
Junior TW team

Příspěvek 
Vít píše:
serte na to, jeden to schválí, druhej to zruší, do roka a do dne, všecko bude jinak.... já bych se s tím nerozčiloval, to máte jako radar a městká policie, můžou, za chvíli jim to zakážou a už se chystá novela, která to povolí. Hlavně že máme o čem rozhodovat na vládě.

jj To je presny... A stejne... Nikdo z nas svoje auto neproda a kdyz budete kupovat neco novyho tak stejne koupite neco s rokem vyroby po 2000 a je to... Prdet na to... Sou to sasci...

PS: Jak by rekl Winchester z M*A*S*He : "Prestavam s komentovanim kretenu..." :lol: ci jako Frank Burns : "Sou to blbstejni"

19.7.08, 12:17
Junior TW team

Příspěvek 
No tak mě to štve mega, jelikož už teď stojí přepis balík, plus tahle daň to bude konec, navíc když v podstatě já ani auto po roce 90 nechci, plasťáci hnusný.

Ale teď vážně,
kdy bude ta defenestrace?

Já bych zas citoval jednu babičku z filmu Slunce, seno..... :
"Zlatí komunisti, i kdyby mě to tady spadlo na hlavu, tak po mě nic nechcou"
A v určetém stylu, je to pravda, ale si na díly nechat nemožeš, s těma daňama všema se prodat taky nedá, v depozitu bys ho měl mít jen chvilku, tohle už fakt není nonmární, jak říká tata, já bych vzal nějakou baldu a všechny je tam vymlátil.

19.7.08, 12:44
rejpal

Příspěvek 
Vít píše:
serte na to, jeden to schválí, druhej to zruší, do roka a do dne, všecko bude jinak...

Poplatky se neruší, poplatky se jen zavádějí... :roll: Nebo víš o nějakém poplatku, který se zrušil?

Je jen otázkou času kdy ty kur*y (slušnější slovo opravdu použít nemohu) zavedou i ekologický paušální poplatek... Neskutečné toto...

ondra120 píše:
Já su pro defenestraci!

Já taky, oni si ti hajzli dovolují, ví, že se jim nic nestane. Jebou lidi jak jen to jde, s úsměvem lžou do očí, parazitují a hrabou... Sem se zas nasral.

A Topol? Ten je stejné hovado jako Paroub... Kde to žijeme, když vůdci dvou nejsilnějších politických stran jsou dvě největší hovada široko daleko?

19.7.08, 14:32

Příspěvek 
Ja nevim jak bych to tady napsal je to cele vsechno spatne tady je to presne obracene cim novejsi auto tim drazzi pojisteni a poplatky a lide si i presto kupuji nova auta a nejezdi ve starych ...a kdo ma mene penez tak si koupi starsi auto aby nemusel tolik platit... proc to tak nemuze byt u nas...kdyby ste najednou vsuchni meli kdispozici treba 200tisic...taky by ste dal jezdili ve stare skodovce...no a kumu se libi starsi auto..tak proc ne..at si prece kazdej jezdi v cem chce .... a v tom na co ma...dopadne to tak ze koupis auto za 5--poplatky 20 pojisteni mesicne treba taky 5....to mas 30a novejsi auto bude stat 25...a 5 vse ostatni...tak kde to sme

19.7.08, 14:55
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
jednu dobu se muselo s autem jet pro takovou tu holografickou známku na poznávací značku, pak to zrušili, taky to bylo za poplatek

19.7.08, 14:56
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Vít píše:
jednu dobu se muselo s autem jet pro takovou tu holografickou známku na poznávací značku, pak to zrušili, taky to bylo za poplatek

Máš pravdu, to bylo naštěstí jen za 200 (pokud se nepletu), a nikdo se ani neomluvil, natož aby vrátil naprosto zbytečně vybrané peníze. Tu nálepku mám taky, naštěstí zadara (po STK), a je mi úplně nahovno. Stejně jsem musel při přepisu platit evidenčku...

19.7.08, 15:20
Mistr mechanik

Příspěvek 
A teď so vemte lidi co maj auto pro radost, ale nemuže to bejt veterán viz MATTESS (pardon esli sem to napsal špatně :oops: ) platěj pojistku normální a všechno, ale s autem skoro nejezdí, to taky není moc fér. A jinak mě to přijde taky hnus: koupili sme škodovku a STK ME Evidenčka přepis, a teď zas anabáze s výměnou motoru :sick: . Já tu snad ani nechci žít :cry:

19.7.08, 17:34
Hluchoň

Příspěvek 
Carlos píše:
Já tu snad ani nechci žít :cry:

já jsem takové rozhodnutí udělal už dříve taky

19.7.08, 18:00
Profil ICQ

Příspěvek 
Tohle je skutečně sviňárna non plus ultra, uvědomili jste si co to bude znamenat pokud to od ledna začne skutečně platit? Už nebudou žádné nové generace škodovkářů :? :evil: :x :sick:

Přepis dražší než auto... :roll: Jako kdyby Š1xx nebo ostatní auta zemí RVHP někoho ohrožovala.

prostitutky JEDNY :!: Tohle mě skutečně naštvalo!

19.7.08, 18:28

Příspěvek 
Šemik píše:
....
uvědomili jste si co to bude znamenat pokud to od ledna začne skutečně platit? Už nebudou žádné nové generace škodovkářů :? :evil: :x :sick:
......

co škodovek.. všeho do 92 roku...a že jich spousta má i katalyzátor.. sakra asi rychle prodám auto dokud má hodnotu...

19.7.08, 19:17

Příspěvek 
Citace:
Poplatek se má platit jen při první přeregistraci auta, uskutečněné poté, co zákon vstoupí v platnost. Další prodeje vozu už zpoplatněny nebudou

Pokud to tak skutecne bude a nebude tam nejaka habadura, tak neni nic jednodussiho nez prodat auto Ivanu Ivanovici, bytem na Kamcatce, ktery po registraci v zastoupeni starou popelnici obratem proda kupujicimu v cesku a stat at si poplatek z Kamcatky vymaha jak jen chce :)
Jen je skoda, ze tohle je asi prvni co zakonodarce napadlo, takze to tam bude nejak hezky osetreno.

19.7.08, 19:26
rejpal

Příspěvek 
bitmap píše:
...tak neni nic jednodussiho nez prodat auto Ivanu Ivanovici...

No, jen aby tam nebyla podobná pojistka, jako u nemovitostí, když nezaplatí kupující, musí zaplatit prodávající.

19.7.08, 19:30
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další