|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Samolepka Na plast pod SPZ ŠKODA techweb
| Autor |
Zpráva |
|
Petr105
Registrován: 26.3.08, 11:26 Příspěvky: 5224 Bydliště: Veselí nad Lužnicí
|
 Re: Samolepka Na plast pod SPZ ŠKODA techweb
Taky je nemám rád, ale třeba u 306 to v Německu prodejce důkladně přinýtoval. Takže jsem nechal podložku podložkou a značku do ní dal. Vše jsem alespoň prošrouboval samořezkou s bílým krytem hlavičky a dál to neřeším.
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
| 31.1.12, 13:23 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
chlapi, a kde sháníte ty čepičky? Já bych potřeboval aji modry (vrtal jsem do EU  ) a u nás v kutiloobchodě maj jenom truhlářsky krytky na vruty nevyhovujicich rozměru a jenom bily.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 31.1.12, 22:54 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
stetecek, barva a sup, hlavicka sroubku je razem klidne z pulky jednou a z druhy druhou barvou
|
| 31.1.12, 23:27 |
|
 |
|
Petr105
Registrován: 26.3.08, 11:26 Příspěvky: 5224 Bydliště: Veselí nad Lužnicí
|
CROWACK píše: chlapi, a kde sháníte ty čepičky? Já bych potřeboval aji modry (vrtal jsem do EU  ) a u nás v kutiloobchodě maj jenom truhlářsky krytky na vruty nevyhovujicich rozměru a jenom bily. U nás to prodávají normálně v autodílech. Je to sada samořezného šroubu, který má spešl hlavičku, na kterou se nacvakne bílá krytka. Modrou jsem ještě neviděl, ale známý tu jednu hlavičku natřel modrou modelářskou barvou a drží to.
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
| 1.2.12, 09:34 |
|
 |
|