|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
"rozhýbání" Formana po ročním stání.
| Autor |
Zpráva |
|
OTAZZ
|
 "rozhýbání" Formana po ročním stání.
Dobrý večer,chci se jen optat,mám Formana r.v. 93,karbec.Rok mi stál na zahradě a teď mám problém,jak ho co nejšetrněji "rozhýbat". Nalil jsem benál,točil jako šlak a nic..Napadlo mě spustit ho z kopečka,ale zase jak nechytne,tak bych nerad trčel u souseda před vraty..Díky za tipy...
|
| 20.8.10, 20:20 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Jiskru hazi? Benzin jde?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 20.8.10, 20:25 |
|
 |
|
OTAZZ
|
To je právě to...Jiskra jde,ale ten benzín jsem vůbec necítil..Jern když jsem kápnul do karbece tak chytil,ale hned zase zhasl.. 
|
| 20.8.10, 20:30 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
vyčisti karbec, ev. palivovou soustavu...sytič chodí jak má? Evidentně to nemá co zapálit, je možný, že po roce je karbec plnej slepenýho bordelu...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 20.8.10, 20:33 |
|
 |
|
OTAZZ
|
Ok,zkusím to vypucovat a uvidím,jestli to pomůže..Zatím díky za rady.. 
|
| 20.8.10, 20:36 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Membrana cerpadla mohla ztrouchnivet... Treba, jinak vycisteni by bylo fajn.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 20.8.10, 20:41 |
|
 |
|
varok
|
Taky bych nejdříve vyčistil karbec, novou membránu do AC pumpy a nový palivový filtr. Nové kabely ke svíčkám, popř. proměřil ty staré. Musí to házet dobrou jiskru a dávat dost benzínu. Kdyby nefungoval dobře sytič, lze to ošidit, že ručně zavřeš přívěru a necháš blafat. Alespoň pro první pokusy. Jeden chlápek, který kdysy koupil od jiného chlápka škodu 130, která stála asi 3 roky před našim barákem, dal hadičku do kanistru s benzínem a druhý konec do pumpy  Hadičky od nádrže byly uhnité. Než to rozhýbal, jezdil takhle. Pak se s tou 130kou asi půl roku prplal, než to dal dohromady. Nakonec ji prodal. 
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 21.8.10, 11:48 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |