|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
zokot
Registrován: 10.1.06, 08:19 Příspěvky: 1311 Bydliště: okres Žďár nad Sázavou
|
Petr105 píše: Mě se taky zdá lepší, mít tam fridex prostě pořád, a to alespoň 4 litry... I kvůli tomu, že pak neni ten chladící okruh tak hnusně zrezlej, viděl jsem pár škodovek, co jezdily jen s vodou a děkuji nechci...
jj lepší je tam fridex celoročně 
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
| 7.1.09, 20:53 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Zkouším chování nemrznoucí směsi v poměru 1:10, konkrétně je to Antifreeze VW TL 774 C s pitnou vodou. Mám to venku ve flašce. Vypadá to jako zmrzlé, ale když se s tím pohne, není to tuhé, je to taková ledová tříšť v kapalině. Takže jako ochrana před roztržením chladícího systému ledem zřejmě stačí i řídká směs, ale chladičem by to asi kolovat nechtělo, jak už psal Viky.
|
| 7.1.09, 22:21 |
|
 |
|
MOLSO
|
kamoš zarabal fridex a dedo mu povedal ze do celej 105ky stači 2 litre fridexu ... zarobil a v expanzke mal ladovu triešť ... tak som mu poradil aby naštartoval motor a otvoril naplno kurenie a ventilator ... behom 5 minut volnobehu teplota na 90 - 100°C kurilo to ako sprosté a po asi 10 minutach zrazu na budíku spadla teplota na 40°C a z kurenia skoro cencúle  Pootm auto odviezol inemu kamošovi do teplej garaze a isiel dokupit 3 lite nemrzky ... a už zase lieta 
_________________ Draxo 105 L ... smädné kone Šporhelt 120L - samochodné približovadlo LPG
|
| 7.1.09, 23:09 |
|
 |
|