|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Mike.M
|
 Silnicni pravidla
Nazdar, dnes sem jel autem a stala se mi taka nemila vec. Nedal sem prednost chodci a dostal pokutu 2tis. jenze to byl prechod tesne za kruhacem pri vyjezdu, takze kdybych zastavil tak zablokuju kruhovy obezd. Je to taky mensi mestsky a metr za vyjezden je prechod z hypermarketu, takze jsou tam porad lidi, proto se ptam musim zastavit i na ukor ze zablokuju auta na kruhaci jen proto ze nejaci ..... chcou si v Lidlu kupit o 5Kč lacinejsi ponozky si mliko? Myslim ze toto je holy nesmysl a dopravaci by se fakt meli jit koukat na to co zpusobili.
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
| 22.8.06, 08:28 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
 Re: Silnicni pravidla
Mike.M píše: Nazdar, dnes sem jel autem a stala se mi taka nemila vec. Nedal sem prednost chodci a dostal pokutu 2tis. jenze to byl prechod tesne za kruhacem pri vyjezdu, takze kdybych zastavil tak zablokuju kruhovy obezd. Je to taky mensi mestsky a metr za vyjezden je prechod z hypermarketu, takze jsou tam porad lidi, proto se ptam musim zastavit i na ukor ze zablokuju auta na kruhaci jen proto ze nejaci ..... chcou si v Lidlu kupit o 5Kč lacinejsi ponozky si mliko? Myslim ze toto je holy nesmysl a dopravaci by se fakt meli jit koukat na to co zpusobili.
Taky mam dojem, ze prejit "nerusene" silnici je dost narocnej pozadavek.
Driv jsem ho musel "neohrozit" nebo "neomezit"?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 22.8.06, 08:42 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Někdy mám dokonce pocit, že některí lidé, zejména důchodci, vyčkávají nehnutě u přechodu a v okamžiku, kdy se k nim priblíží auto, neohroženě vstoupí do vozovky, dávajíc tím najevo svou nadřazenost...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 22.8.06, 12:36 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 22.8.06, 12:51 |
|
 |
|
fidelll
|
Nepér píše: Někdy mám dokonce pocit, že některí lidé, zejména důchodci, vyčkávají nehnutě u přechodu a v okamžiku, kdy se k nim priblíží auto, neohroženě vstoupí do vozovky, dávajíc tím najevo svou nadřazenost...
Je sice pravda, ze mnohi ludia sa spravaju na prechode ako hovada (plati najma pre ludi mladsich ako 20 rokov), ale aj tak, prednost na prechode davam takmer vzdy. Dovod je asi taky, ze viem, ake je blbe, ked stojis na prechode ako vol, a kazdy vodic Ta ma na haku. Ved donedavna som tak este na prechodoch cakal aj ja.... 
_________________ 120 4ever
|
| 30.10.06, 16:04 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|