| Autor |
Zpráva |
|
Lukas
Registrován: 29.1.06, 19:18 Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
no znamy co dela na policii mi rikal, ze to casto delaji v pojizdne dilne a do hodiny od vylomeni zamku je uz auto pryc 
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
| 23.10.06, 10:38 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Mike.M
|
Lukas píše: no znamy co dela na policii mi rikal, ze to casto delaji v pojizdne dilne a do hodiny od vylomeni zamku je uz auto pryc  Tak to mi nehrozi. je to dobre preventivne to tak udelat. Ale to je muze tak nasrat, ze mi vybijou okno ale stejne nenastertuji bo anni do zapalovani nejde klicek od zadnichdveri. Ale kdo by mi tez kradl Fatana a jeste z tak spatnym lakem 
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
| 23.10.06, 10:43 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Mike.M píše: Me by zajimalo, za jak dlouho ten klic udelaji, bo normalni clovek jak zisti vypaceny zamek, tak hned je meni. Ale ja mam jednu fikanou vecicku. Ja na zamku patych dveri mam jiny klic. Jednou sem ho musel vymenit a nechtelo se mi menit vse tak jen ty zadni. a kdyby tak si muzou chuchnout
Jj, ted uz to ma deda taky tak, u kufru je jinej klic nez u ostatnich dveri, on deda mel jinou sadu zamku uz z drivejska 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 23.10.06, 16:18 |
|
 |
|
pajavlk
Registrován: 18.7.06, 23:46 Příspěvky: 304 Bydliště: Sezimovo Ústí
|
 Zloděj nikdy nespí
Tak jsem nedávno četl tenhle příspěvek a říkal jsem si, jaké mám štěstí, že bydlím v klidné části města, kde se nekrade a je phoda.Jenže dneska ráno přijdu k autu a pletací jehlice zapíchlá do dveří byla víc než výmluvná.Pak taky pootevřený kufr bych asi nenechal.Bylo to jasné.Nějakej blbeček si zkoušel v naší ulici otvírat Škodovky.U té mé se mu to povedlo a tak si jí teda hezky prolez,sebral pár věcí a co nesebral tak poškodil.Kdybych ho našel, tak ho pověsím za koule do průvanu, to slibuju  .Mé Škodověnce se nic nestalo, ale i tak hmotná škoda na věcech uvnitř za 3 tis kč.Ty na ulici nenajdu.Myslím, že takové vzrůšo autíčko ještě nezažilo.Dneska kolem něho byla pozornost, od cizích lidí jako by bylo nové!Fotili si jí, dokonce štětečkem jí šimrali.Kdyby to tak bylo něco platné k dopadení toho lumpa. 
|
| 24.10.06, 17:57 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
 Re: Zloděj nikdy nespí
pajavlk píše: Tak jsem nedávno četl tenhle příspěvek a říkal jsem si, jaké mám štěstí, že bydlím v klidné části města, kde se nekrade a je phoda.Jenže dneska ráno přijdu k autu a pletací jehlice zapíchlá do dveří byla víc než výmluvná.Pak taky pootevřený kufr bych asi nenechal.Bylo to jasné.Nějakej blbeček si zkoušel v naší ulici otvírat Škodovky.U té mé se mu to povedlo a tak si jí teda hezky prolez,sebral pár věcí a co nesebral tak poškodil.Kdybych ho našel, tak ho pověsím za koule do průvanu, to slibuju  .Mé Škodověnce se nic nestalo, ale i tak hmotná škoda na věcech uvnitř za 3 tis kč.Ty na ulici nenajdu.Myslím, že takové vzrůšo autíčko ještě nezažilo.Dneska kolem něho byla pozornost, od cizích lidí jako by bylo nové!Fotili si jí, dokonce štětečkem jí šimrali.Kdyby to tak bylo něco platné k dopadení toho lumpa. 
tak mě taky někdo vypáčil garáž a propíchal všechny gumy a cajti za půl roku poslali dopis že to odkládaj 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 24.10.06, 18:07 |
|
 |
|