|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
RottenAngel
Registrován: 26.12.08, 16:56 Příspěvky: 58 Bydliště: Žilina, SVK
|
 Otvaraky a ventilky...
Zdravim, tak som na mojho rapida dal otvaraky a pneu brillantis 165/70/R13... Uz pri prezuvani mi vsak typek povedla ze tie diery na ventilceky su dost velke, ze snad to nebude fucat. Dnes vecer som siel skontrolovat kolesa a jedno je na zemi, zrejme kvoli ventilku... Comu vsak nerozumiem, preco 3 ventilky vydrzali a spustil by len jeden? Idu tam nejake specialne ventily? Kde ich zohnat? Vdaka.
| 18.4.09, 00:10 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
MATTESS
|
já tam měl standartní ventilky. Přes sezonu žádný problem nebyl, během zimy mi ušlo jedno kolo. Ale jestli to bylo ventilkem? Pak jsem je prodal
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 18.4.09, 00:40 |
|
 |
|
RottenAngel
|
Zajtra rano zistim kde fuci a dam vediet. Sa stavim ze mi nafukany sused spravil dieru, lebo som si dovolil obehnut jeho VW na mojej rapidke 
| 18.4.09, 00:44 |
|
 |
|
RottenAngel
|
Problem snad vyrieseny, prave som sa vratil z pneuservisu, pneumatika nedosadla poriadne na disk zo zadnej strany, napatlane tesniacim tmelom, znovu nahodene. Hura ! 
| 18.4.09, 10:59 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|